Potřebujete povzbudit vášeň? PŘÍRODNÍ AFRODIZIAKA, která zlepší sexuální život!

1. června 2017·Články·Redakce

shutterstock

Lidové rčení praví: „Jez petržel, abys dlouho vydržel!“ A něco na tom opravdu je. Zelená rostlinka, která plave v nejedné polévce, díky silicím se silnými močopudnými účinky podporuje větší stimulaci pohlavních orgánů. Na přírodu se dá v oblasti postelových hrátek celkem spolehnout.

Například o zázvoru se také říká, že působí jako afrodisiakum. “Stejně jako ženšen má i zázvor tonizující účinek na libido. Posiluje imunitní systém,” řekla pro Le Figaro před časem nutriční poradkyně a dietoložka Caroline Gayetová.

Božský nápoj Xocolatl (čokoládu) dali Evropanů Aztékové žijící ve středním Mexikem od 12. století. Ti do něj přidávali vanilku, med nebo chilli. Jejich vládce Moctezuma I. si prý tento nápoj natolik oblíbil, že konzumoval až 50 šálků čokolády denně, údajně ji pil i jako afrodiziakum.

Jahody jsou bohatým zdrojem vitaminu C. Jeho obsah je srovnatelný s citrusovými plody. Tělo obohatí také o vitaminy A, B, E a organické kyseliny. Konzumace jahod má údajně pozitivní účinek na tvorbu testosteronu. Povzbuzují tak prý i sexuální apetit a označovány jsou i jako afrodiziakum.

I chřest je považován za afrodiziakum. Chřestu se přisuzují omlazující a regenerační účinky. Vše to souvisí s vysokým obsahem důležitých vitaminů a minerálů.

Zvláště ženy prý vzruší rajče – jablko lásky – dohromady s čerstvou bazalkou. Italové vědí, proč si dávají salát Caprese.

Arabské ženy mají jako afrodiziakum pro sebe a své muže datle a med.

Výborné afrodiziakum je také česnek. Podmínkou ovšem je, že jej musí konzumovat oba partneři, jinak by měl spíše opačné účinky.

Zdroj: ČTK/Petra Stěhulová

Články - další články

Doporučujeme