Premiéra filmu Karel se odkládá. Ivana Gottová má koronavirus

24. září 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Karel Gott a Ivana Gottová (Foto: Instagram karelgottagency)

Ivana Gottová (44) se nakazila koronavirem. Manželka zesnulého Karla Gotta (+80) je v karanténě a bohužel se nemůže účastnit žádných společenských akcí. 1. října se má uskutečnit premiéra očekávaného filmového snímku KAREL, které se má Ivana zúčastnit. Bohužel kvůli nečekaným okolnostem se premiéra musí odložit.

Vdova zesnulého Zlatého slavíka nákazu covidem-19 potvrdila ve středu. “Ivana Gottová, má od dnešního rána, tedy 23.9., potvrzen pozitivní test na virus covid-19,” řekla eXtra.cz mluvčí Ivany Gottové Aneta Stolzová. Z toho důvodu všechny aktivity Ivany byly zrušeny. “Proto se bohužel nemůžeme zúčastnit novinářské projekce a tiskové konference, která je plánována na 30.9. Protože Ivana Gottová chce bát ohleduplná k ostatním a neriskovat přenos viru na kohokoli dalšího, slavnostní premiéra filmu se z 1.10. odkládá na 14.10. V polovině října už bude celá rodina připravena film o Karlu Gottovi oficiálně představit a do kin slavnostně uvést,” dodala Stolzová.

Samotná Ivana se k příznivcům svého manžela vyjádřila na sociální síti Instagram. “Milí příznivci, vím, že se na film Karel moc těšíte, a cítím, že obzvlášť v této složité době by vás náš film mohl povzbudit a inspirovat, protože je plný nejen obrovské energie a radosti z hudby , ale i silných emocí , vůle, statečnosti a smíření,”  napsala Gottová na Instagram. Film tak vstoupí do kin až 15. řijna. “Můj manžel byl vždy poslem dobrých zpráv, nechť je proto i uvedení filmu Karel na plátna v této době plné nejistot nadějí, že bude zase lépe. Jsem přesvědčená, že takto by si to náš Karel přál,” dodala.

View this post on Instagram

Milí příznivci, vím, že se na film Karel moc těšíte, a cítím, že obzvlášť v této složité době by vás náš film mohl povzbudit a inspirovat, protože je plný nejen obrovské energie a radosti z hudby, ale i silných emocí, vůle, statečnosti a smíření. Proto film vstoupí do českých a slovenských kin dle plánu, 15. října 2020. Můj manžel byl vždy poslem dobrých zpráv, nechť je proto i uvedení filmu Karel na plátna v této době plné nejistot nadějí, že bude zase lépe. Jsem přesvědčená, že takto by si to náš Karel přál. Vaše Ivana ♥️ #karelgottagency #karelgott #karelfilm #ohmygott

A post shared by Karel Gott Agency (@karelgottagency) on

Kina jsou zatím bezpečným místem. “Takové akce nejsou ohnisky šíření viru. Na diváky s rouškou tedy v kinech nečeká žádné nebezpečí a jeden z nejočekávanějších filmů roku si mohou v klidu užít,” řekla hlavní hygienička České republiky Jarmila Rážová pro iDNES.cz. Film byl natočen v průběhu posledního roku Gottova života. Pojednává o soukromém Gottově životě, zpěvák se ohlíží do minulosti a vzpomíná na zásadní momenty ze své kariéry.

Celebrity - další články

Doporučujeme