Prozrazené mužské slabosti: Těchto 7 věcí na ženách milují

25. února 2017·Články·Redakce

Muž snů je na dohled. Co teď? Upravit rtěnku, vlasy, zkontrolovat boty a hlavně - usmát se! Protože úsměv je tou nejkrásnější ozdobou. Co ještě na muže zabírá?

#1 Kousnutí do rtu

via GIPHY

Jednoznačně ano. Ale pozor, nejde o rádoby nenápadné ohryzávání šupinek kůže na suchých rtech! Použijte balzám a až pak se vrhněte na svádění.

#2 Pohled

via GIPHY

Podívejte se na něj, ale trochu jinak než na krajinu kolem sebe. Nesledujete nudný přenos ze Sněmovny, možná se díváte na pana Božského. Nekulte ale oči přehnaně, mohl by si myslet, že trpíte nějakou vzácnou chorobou.

#3 Rudé rty a decentní makeup

Červená rtěnka přitahuje pozornost jak mužů, tak žen. Aby pohledy byly obdivné, musí být barva uzamčena pouze na linii rtů. Zuby ani brada o ni nestojí.  K rudé puse zvolte střídmější makeup – řasenka, jemná linka a úsměv!

Takhle určitě ne!

via GIPHY

#4 Úsměv

Smějte se. Muži milují ženy, které jsou veselé a nemají kyselý výraz. Zvlášť tehdy se smějte, pokusí-li se muž o vtip. Pokud ale váš smích zní jako oslí hýkání, bylo by dobré, abyste mu tuto skutečnost odtajnila až po svatbě.

via GIPHY

#5 Vysoké podpatky

Jehly přitahují pozornost nejen úderným ťukáním do chodníku. Postava v nich vypadá vyšší a štíhlejší, ramena ženy drží automaticky více vzadu, nehrbí se. Vysoký podpatek pomáhá zaujmout, jde ale také o to, zda v nich žena umí chodit. Pokud ne, skočte raději do tenisek a využijte radu číslo 3 a 4.

Chce to trénink!

via GIPHY

#6 Vlasy, nehty, boty

via GIPHY

Trio, které by vždy mělo zářit čistotou. Upravené vlasy, pěstěné nehty a čisté boty. Na tom opravdu záleží nejen při prvním pohledu a dojmu. Šaty vážně dělají člověka!

#7 Sebevědomí

via GIPHY

Tento pojem je dobré vnímat jako vědomí sebe sama, tedy ne egoismus. To, že si je žena vědoma sama sebe, zná se a dokáže si ze sebe udělat s grácií legraci, to je ten nejspolehlivější magnet na opačné pohlaví. Žena, která zná svou cenu a zároveň dokáže ocenit svého přítele – taková je partnerkou k nezaplacení.

Články - další články

Doporučujeme