Tatínka pohoršila dětská hračka. Prý připomíná pánské přirození

5. února 2020·Články·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook

Na první pohled nevinná plyšová hračka dokázala tatínka malé holčičky vytočit k nepříjemnosti. Muž jménem Dean Flight (31) je totiž přesvědčen, že fialový motýlek vypadá jako mužský úd. Otec je přesvědčený, že takto výrobce navrhl hračku úmyslně.

Když přijde na naše nejmenší, chceme pro ně všichni to nejlepší. Věnujeme pozornost tomu, co jedí, co mají na sobě i s čím a jak si hrají. Nechceme zkrátka, aby jim cokoli ublížilo.

Táta půlroční holčičky Dean Flight (31) proto zažil pořádný šok, když zjistil, že hračka jeho dítěte naprosto neodpovídá tomu, co by si pro ni představoval.

“Jakmile jsem jí to poprvé dal, začala si s tím hrát. Když jsem se na ni otočil, viděl jsem, že má hračku vzhůru nohama. Obě její ruce složily křídla jako na fotce a ona ocucávala ten menší konec.Strašně jsem se naštval. Jakmile jsme si toho všimli, hned jsme jí hračku vzali,” uvedl otec pro Miror.co.uk. Jak vypadá hračka se složenými křidélky můžete vidět v levé části úvodní koláže.

Otec malé Harleigh z anglického Kentu je od té doby na hračkářskou společnost Playgro pěkně naštvaný. Kontroverzní motýlek byl součástí balení pro děti, kterým se prořezávají zoubky. Flight je ale přesvědčený, že motýlka kdosi úmyslně navrhl tak, aby vypadal jako penis – možná se záměrem rodiče pobavit. Náhoda je podle něj naprosto vyloučená.

Balení obsahuje jednoho velkého plyšového motýla, jednoho menšího a několik maličkých plastových. “Kdyby byl jen jednobarevný bez těch proužků, které oddělují jednotlivé části, možná by to vypadalo méně jako penis. Ale někdo ho rozdělil na tři části tak, že to skoro vypadá jako varlata, tělo a špička. Celé mi to připadá jako nějaký vtip,” svěřil se muž. Společnost Playgro zatím na kritiku nezareagovala.

Celé balení obsahovalo několik různých motýlků. Foto: Playgro

 

 

Články - další články

Doporučujeme