Tragická dovolená! Osudová chyba stála ženu život

12. července 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Paula Bishop (Facebook)

Dovolená na Kanárských ostrovech se navždy vryje do paměti Stuarta Bishopa, jehož manželka v luxusním hotelu zemřela. Když se s odstupem času dozvěděl, co způsobilo její smrt, začal upozorňovat další lidi, aby na sebe dávali pozor.

Jedenáct let trvající manželství chtěli Paula a Stuart Bishopovi oslavit v krásném letovisku na Kanárských ostrovech. Ubytovali se v luxusním hotelu a zamířili na prohlídku okolí. Cestou zabloudili do jednoho baru. Podle Stuarta jeho manželka vypila několik malých piv, dvě sklenky vína a čtyři irské kávy, ve které byla zamíchaná smetana spolu s whisky.

Manžel ale trvá na tom, že jeho žena vůbec nevypadala, že je opilá. “Souvisle komunikovala s personálem,” potvrdil Stuart Bishop. Na pokoj se oba vrátili zhruba v půl jedenácté večer a okamžitě skončili unavení v posteli.

“Krátce po půlnoci jsem se vzbudil. Paula už ale neležela vedle mě, byla na zemi. Když jsem se dotkl jejího břicha, bylo studené. Všiml jsem si, že její nohy změnily barvu. Nedokázal jsem jí nahmatat ani pulz,” uvedl zničený manžel, jenž sice okamžitě zavolal záchranáře, ale ti jí už nedokázali pomoci.

Lékař posléze potvrdil smrt na akutní otravu alkoholem. “Přeji si, aby se z této tragédie poučili i ostatní. Když celý den cestujete, jste unavení, svítí na vás slunce, alkohol na vás může působit jinak,” vysvětlil Stuart Bishop.

Články - další články

Doporučujeme