VIDEO: Youtuber pod palbou kritiky! Nevybíravým způsobem urazil malého chlapce

5. března 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: taraspovoroznyk/instagram

YouTuber známý jako Tary je opět terčem kritiky. Po zveřejnění videa, ve kterém řídí své auto vyšší než povolenou rychlostí s kelímkem v ruce, se teď postaral o další humbuk, protože nevybíravým způsobem sepsul malého chlapce, který se ho zeptal, proč nosí tak drahé oblečení.

Za video, v němž youtuber ohrožuje na silnici ostatní účastníky provozu, se už Tary omluvil, byť někteří lidé volali po tom, aby zakročila policie, když měla všechno natočené. Šestadvacetiletý youtuber je závislý na dětském publiku, na kterém vydělává prodejem figurek a dalších merchandisingových věcí. Proto se do něj pustili i ostatní youtubeři, kteří jej pokárali za to, že má být pro děti vzorem.

Youtuber se však evidentně nepoučil. Při jednom workshopu, který pravidelně pořádá, se jej malý kluk zeptal, proč nosí tak drahé oblečení. Poté následovalo něco, co lidé na internetu okamžitě odsoudili. Youtuber totiž malému chlapci před ostatními dětmi řekl, že nemá drahé oblečení, ale že on má málo peněz. V tu chvíli se chlapci začaly všechny děti smát.

Na video upozornil na svém twitteru uživatel Johny Machette, který rovněž chování Taryho odsoudil. Youtuber totiž patří mezi influencery, kteří mají vliv na svou cílovou skupinu, což jsou v případě Taryho zejména děti. “Úplně vidím jak se mu ostatní do teď smějí, že nemá peníze, Tary si kope hrob už relativně dlouho,” napsal v diskusi pod videem jeden z uživatelů. “Snad to uvidí všechni “sponzoři”!!!” myslí si další.

Články - další články

Doporučujeme