VIDEO: I letos jsme vám dělali obrovskou radost. Podívejte se na Splněná vánoční přání Frekvence 1!

21. prosince 2019·Články·Karolína Stránská

I letos jsme uspořádali Splněná vánoční přání Frekvence 1. Na základě přání a doporučení vás posluchačů a čtenářů jsme vyrazili za vašimi bližními a rozhodli se, že jim trochu zpříjemníme předvánoční, hektické období.

Ani v letošním roce se předávání vysněných dárků neobešlo bez slz dojetí, a to ze strany obdarovaných i našeho moderátora, který se za vámi vydával do všech koutů České republiky. Komu jsme čím udělali radost?

V pondělí jsme jeli do Vinařic u Kladna. Napsala nám maminka Irena Jůnová, že by si pro svého syna Martina (41), který je po těžké autonehodě už deset let trvale invalidní, přála elektrický invalidní vozík.

V úterý jsme vyrazili do Řevničova v okrese Rakovník!  Mladá 23letá maminka Nikola si se svým manželem moc přáli kvalitní a bezpečnou autosedačku pro svojí dceru. Už jim vyrůstá z “vajíčka” a začíná jí tam být těsno.

Ani středa se neobešla bez očí plných slz, ale byly to slzy štěstí. Sandra má malou holčičku trpící silným atopickým ekzémem, málokdo si dokáže opravdu představit co prožívá. Podle slov tety Verči je malá rozená hudebnice a hudba ji nejen uklidňuje, ale také výrazně psychicky pomáhá. A tak si pro sestru Sandru přála kytaru.

Ve čtvrtek jsme se vydali do Vrbna pod Pradědem, kde jsme v 8:30 stáli před dveřmi VI.B a nervózně čekali až zaklepeme na dveře třídy. Jakub vůbec netušil, která bije a jen s rozpaky šel k nám. Když spatřil štěně zachumlané v dece neudržel se a začal plakat. Byl to právě pejsek, po kterém tak toužil.

Týden jsme zakončili u Anežky. Ta žije v současné době žije úplně sama, čeká miminko, všechno je pouze na ní a ještě se stará o svou nemocnou fenku. Po otevření dveří byla velmi překvapená, kdo to za nimi stojí a co všechno jsme jí pro miminko přivezli.

Jak celý týden probíhal? Podívejte se na VIDEO. A připravte si kapesníčky.

Články - další články

Doporučujeme