Modelka předvedla nejdelší nohy v zemi. Ve škole ji kvůli dlouhému kroku šikanovali

14. července 2020·Články·Redakce

Zdroj: carolineaarthur/Instagram

Caroline Arthur je výjimečná žena. Na ulici v jejím rodném Melbourne byste ji nepřehlédli, její nohy totiž vedou z pohledu žen i mužů s průměrným vzrůstem až do nebe.

Bývalá australská modelka se pyšní neskutečným číslem co se týče délky jejích nohou – měří neuvěřitelných 130,81 centimetrů! Podle Guinessovy knihy rekordů má nejdelší nohy na světě Světlana Pankrátová z Ruska – těsně si drží prvenství se svými 132 centimetry. Světlana navrhla Caroline, aby jejich nohy někdo detailně změřil, když zjistila, že je od sebe dělí jen tak malé číslo.

Caroline ale ví o strastech, které tuto neobvyklost doprovází. Nákup oblečení je vždycky oříšek, takto dlouhé kalhoty by bylo lepší ušít než celý den shánět. Smířená je už také s pozorností, kterou na sebe nejen při obstarávání oblečení strhává.

Jsou i tací, kteří jí dají jasně najevo, že s ní snad není něco v pořádku. Ještě v pubertě by jim asi Caroline dala za pravdu a utekla by s pláčem domů, dokonce se snažila své nohy skrývat. „Říkali mi všelijak, nejčastěji mrakodrap,“ vzpomíná s odstupem času na šikanu spolužáků. Až v patnácti letech, kdy byla označena za budoucí hvězdu modelingu, se konečně ozvalo její ušlapané sebevědomí. Nyní se svou výškou dokonce ráda pyšní.

To, že by snad Caroline výšku po někom z předků zdědila, vyvrací fakt,  že její maminka je poměrně malá a tatínek normálního vzrůstu. Ani děti Caroline po mamince gen dlouhých nohou nezdědily. Zajímavostí je, že i manžel modelky je menší než ona. “Nikdy jsem neměl slabost pro vysoké ženy, ale pro Caroline od začátku,” dodává.

Zdroj: carolineaarthur/Instagram

 

Články - další články

Doporučujeme