VIDEO: Ptali jste se přímo Jana Krause! Věří na UFO? Koukněte na celý rozhovor

20. března 2019·Články·Karolína Stránská

Frekvence 1 si pro vás na středu 20. března připravila speciál Ptejte se přímo Jana Krause. Mohli jste se ho zeptat na cokoliv a on v přímém přenosu na vaše dotazy odpovídal. Věří na UFO? Jak komentuje situaci okolo Václava Klause mladšího?

Jan Kraus odpovídal na dotazy posluchačů, kteří se buďto dovolali do živého vysílání, nebo prostřednictvím odeslaných dotazů přes Facebook. Moderátor odpovídal mimo jiné na dotaz, jestli si myslí, že už přijde jaro. “Myslím si, že to nebude trvat dlouho a přijde krátký jarní úsek, po něm přijde ohromná vyhřívačka jako loni,” předpověděl Kraus, jenž se odkázal na výhled meteorologů. “Někde jsem zaznamenal, že má být ještě větší vedro, než bylo loni, což jsem si myslel, že nejde,” dodal s tím, že byl minulý rok na venkově a jen koukal, jak mu žloutne tráva před očima.

Jeden dotaz se týkal i kauzy, v níž figuruje Babišův první muž v hnutí ANO Jaroslav Faltýnek. Ten se tajně scházel s Karlem Feixem, ředitelem české pobočky firmy Kapsch, která v Česku provozuje mýtný systém, a s ředitelem Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) Petrem Rafajem. Posluchačku zajímalo, jak by měl reagovat šéf hnutí a premiér země Andrej Babiš. “Zatím mě nepřesvědčilo, že je to tak jednoduché, jak Faltýnek popisuje, že to byla politická aktivita. Mě brání, že setkání tam bylo více, před tendrem, po tendru, navíc byli mimo úřední prostory,” podotkl Kraus. “Kdokoli poruší principy hnutí ANO, které bylo zakládáno jako protikorupční, musí odejít,” myslí si moderátor.

Pokud jste nestihli živý stream na našem Facebooku, mrkněte se zpětně na záznam celého speciálu! Poslechnout si můžete i audiozáznam celého dílu.

Sledujte LIVESTREAM s Janem Krausem a blondýnou! ? Nezapomeňte si nás naladit ?

Zveřejnil(a) Frekvence 1 dne Středa 20. března 2019

Články - další články

Doporučujeme