Beetlejuice 2: Kultovní hororová klasika se vrací do kin v očekávaném pokračování

22. března 2024·Zábava·Matěj Kašpar

Michael Keaton ve filmu Beetlejuice Beetlejuice. (Foto: Profimedia)

Fanoušci hororové komedie Beetlejuice se mohou těšit, protože dlouho očekávané pokračování letos konečně vstoupí do kin. Po dlouhých 36 letech nemáme pouze další spekulace a náznaky, ale dokonce jistotu v podobě traileru na druhý díl.

Pro ty, kteří nejsou obeznámeni s originálním filmem, Beetlejuice je hororová komedie z roku 1988 režírovaná Timem Burtonem. Příběh sleduje mladý pár – Adama a Barbaru, kteří umírají při automobilové nehodě a stávají se přízraky uvězněnými ve svém vlastním domě. Když se nastěhují noví majitelé, Adam a Barbara se obrátí na vyšinutého ducha Beetlejuice, aby jim pomohl vyhnat nové obyvatele. Film je známý svou temnou atmosférou, bizarními postavami a vynikajícím smyslem pro humor.

Beetlejuice, ztvárněný ikonickým Michaelem Keatonem, se stal jedním z nezapomenutelných filmových zloduchů a získal si kultovní status. Celé roky se fanoušci ptali na pokračování a jejich modlitby byly vyslyšeny. Jak si sami můžete všimnout, trailer slibuje pokračování v duchu originálu.

Kromě původního obsazení ve složení Michael Keaton, Winona Ryder či Catherine O’Hara, se navíc můžete ještě těšit na populární herečku Jennu Ortegu, dále Monicu Bellucci, Justina Theroux nebo Willema Dafoe. Beetlejuice Beetlejuice vstoupí do českých kin 5. září 2024.

Zábava - další články

Doporučujeme