Čech zamotal hlavy tvůrcům slovenské Svatby na první pohled. Museli kvůli němu změnit pravidla

1. dubna 2021·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: se souhlasem TV Makríza

Tvůrce slovenské verze reality show Svatba na první pohled pořádně zmátl Čech Milan Benda, kvůli kterému museli detailně přezkoumávat pravidla pořadu. Svízelnou situaci nakonec vyřešili se samotným majitelem licence. V pořadu se mají vzít dva lidé, kteří se do té doby nikdy neviděli, Milan měl ale zájem jen o jednu konkrétní nevěstu.

Principem reality show Svatba na první pohled je spárovat dosud neznámé lidi na základě biologických a osobnostních testů. Lokální varianty pořadu běží po celém světě a zatím nikdy nebyl základní koncept porušen. To alespoň platilo, než se do hry zapojil Čech Milan.

Milan Benda se do show přihlásil až během natáčení, a na rozdíl od ostatních účastníků měl zájem o jednu velice konkrétní nevěstu. Ta už v té době měla přiděleného ženicha, Milan se ale nehodlal vzdát tak snadno.

Seznámili se ve fitku

Sympatickou Terezu poznal mladý fitness trenér, když k němu začala chodit na lekce, aby měla do svatebních šatů co nejkrásnější postavu.

“Byla velmi milá a moc hezky mluvila o svatbě a doufala, že jí najdou někoho, s kým by jí to mohlo vyjít. Zhruba po 2 týdnech intenzivního trénování ji režie poslala na Slovensko, kvůli covid situaci. Nebylo jasné, jestli se uzavřou hranice. Když odjela, začala mi chybět. V ten moment mi došlo, že jsem se zabouchl,” uvedl zamilovaný muž pro Super.cz.

Když se Milan rozhodl do pořadu přihlásit, filmaři nejprve nevěděli, co si s ním počít. “V prvním momentu to bylo i pro nás složité a nevěděli jsme, jak se situací naložit. Ve hře byly všechny možnosti od svatby Terezy s vybraným neznámým partnerem přes možnost oznámit Tereze, že se přihlásil někdo, kdo je do ní zamilovaný, až po variantu vyloučení Terezy z experimentu,”popsala kreativní producentka show Svadba na prvý pohľad Petra Búzová.

Shoda je nejdůležitější

Svízelnou situaci musel tým řešit s vlastníkem licence. “Jednání probíhalo ve více kolech a trvalo to asi 2 týdny.V prvním kole jsme otevřeli možnost dát Milanovi šanci zúčastnit se psychologických a biologických testů. Pokud by z jakéhokoli důvodu nebyl pro Terezu vhodným partnerem, nemohl by v procesu pokračovat,” uvedla Búzová. K Milanovu štěstí testy prokázaly, že se k sobě dvojice skutečně hodí.

Vlastník licence tak nakonec rozhodl, že Milan svou šanci dostane. “Prohlášení bylo jednoznačné – správný match, tedy spojení, je důležitější než pravidlo experimentu. Takže v konečném důsledku nechal rozhodnutí, kdo se stane Tereziným manželem, na expertech,” sdělila producentka. Milana a Terezu nyní čeká zkušební svatba. Zda mu ale vytoužená nevěsta skutečně řekne “ano” a rozhodne se to s ním zkusit, na to si diváci ještě budou muset počkat.

Foto: se souhlasem TV Makríza

Zábava - další články

Doporučujeme