Čím dál lepší, čím dál temnější! Diváci šílí ze seriálu Devadesátky a pějí na něj samé chvály

31. ledna 2022·Zábava·Barbora Turková

Devadesátky (Foto: se souhlasem České televize)

V neděli večer zase polovina národa zasedla u obrazovek České televize. Běžel už čtvrtý díl úspěšného seriálu Devadesátky. Kvalita ani úroveň neklesá, právě naopak. Diváci z něj šílí nadšením a je jasné, že se s ním budou loučit velmi těžko. Informaci přinesl Extra.cz.

Devadesátky si stále drží vysokou úroveň a je jasné, že pro Českou televizi se jedná o trefu do černého. Nejnovější epizoda s názvem Přehrada se zaměřila na vyšetřování orlického gangu, na Ludvíka Černého s Karla Kopáče. Do akce se konečně zapojili i ostravští potápěči, kteří se mohli potopit do 70 metrů. Ti policejní totiž měli vybavení na ponor jen do 30 metrů.

Čtvrtý díl měl sice trochu pomalejší tempo než předchozí epizody, ale diváci byli opět nadšení. “Čím dál lepší, čím dál napínavější a hlavně čím dál temnější! Naprosto uhrančivá temnota,” píše jeden z nich v komentářích na portálu ČSFD.Podobně pochvalné recenze jsou i na facebooku. “Všechny předešlé díly byly bomba, ale tento díl megabomba. Napínavé, mrazivé, věrohodné a k tomu skvělý herecký výkon všech protagonistů. Tajil se mi dech,” napsala jedna z fanynek. Pozitivních recenzí je většina, přesto se najdou uživatelé, kterým vadí až moc dokumentární styl.

View this post on Instagram

A post shared by Česká televize (@ceskatelevize)

Tento díl má pro mě osobně až příliš dokumentární charakter. I když jsou některé momenty dramatické, vtípky v prolukách, jakkoli povedené, to tak nějak nezachraňují. Naprosto si uvědomuji, že jde o specifický záměr, na kterém kvality seriálu naopak stojí. Ale tady to vnímám osobně už jako přestřelené a na úkor filmového napětí…” uvedl jeden z uživatelů. Zároveň dodal, že se těší na další díl, který zřejmě definitivně ukáže na Kopáče a spol. Určitě se můžeme těšit i na to, jak se bude vyvíjet příběh okolo vyšetřovatele Tůmy, který se zamotává do nekalého obchodu okolo mafiána Alexeje.

Zábava - další články

Doporučujeme