Devadesátky se pyšní rekordní sledovaností. Novotný byl v roli Jonáka k nerozeznání, podle diváků je seriál absolutní peckou

14. ledna 2022·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Michal Novotný jako Ivan Jonák v seriálu Devadesátky. (Foto: se souhlasem Česká televize)

V neděli Česká televize odvysílala nový seriál Devadesátky. Ten pojednává o skutečných kriminálních případech v porevolučním období. Diváci na něj pějí samou chválu a největší úspěch sklízí herec Michal Novotný, který hraje mafiána Ivana Jonáka (†59).

Česká televize si na své konto může připsat další triumf. První díl seriálu Devadesátky si v neděli večer nenechalo ujít rekordních 1,9 milionů diváků. Díky toho se tak jedná letos zatím o nejsledovanější TV novinku. A není divu, obsazení a hlavně děj, podle reakcí na sociálních sítích, opravdu zaujal a sklidil úspěch u nejednoho diváka.

View this post on Instagram

A post shared by Česká televize (@ceskatelevize)

Super, líbilo. Úplně se člověk ocitl v devadesátkách. Herci výborní,” napsala uživatelka Olga na facebook České televize. Moc se mi to líbilo. Perfektní dobová podívaná. Skvělé technické detaily a dekorace interiérů i exteriérů, oblečení a dokonalá zvuková kulisa. Zkrátka mě to přeneslo do atmosféry devadesátých let. No prostě se to povedlo. Těším se na další díly,” dodala Irena.

Herec Novotný jako Jonák diváky dostal

Největší úspěch u diváků sklidil herec Michal Novotný, který ztvárnil v té době populárního mafiána Ivana Jonáka. Ten byl od toho původního doslova k nerozeznání. “Michal Novotný jako Jonák mě úplně rozsekal. Absolutně podvedený. Pepa Mareš to sepsal dokonale. Maximálně autenticky. Česká televize jede fakt dobře,” napsala divačka Štěpánka. “Pěkný. Neuvěřitelný, jak byli totálně všichni propojeni. Michal Novotný – Ivan Jonák = obrovská gratulace maskérům a Michalovi. Perfektně zahráno. Těším se na další díly,” dodala Zuzka. Seriál je tak aktuálně ve společnosti považován za absolutní pecku.

Zábava - další články

Doporučujeme