Dívka se na pouťové atrakci srazila s překvapeným rackem. Náraz nečekal ani jeden

26. července 2021·Zábava·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Třináctiletá Kiley Holman zažila minulé úterý hodně dramatický a divoký zážitek. Se svou kamarádkou navštívila pouťovou atrakci v New Jersey. Krátce poté, co byla obřím prakem vystřelena do vzduchu, se Holman srazila v rychlosti okolo 120 kilometrů za hodinu s rackem.

Video bylo na sociálních sítí zveřejněno už minulý týden, ale hitem se stalo až tento týden. Záběry jsou z velkého zábavního parku ve Wildwood a zachycují Kiley Holman, která je na obřím praku se svou o rok starší kamarádkou Georgií Reed. Dívky byly vystřeleny rychlostí zhruba 120 kilometrů za hodinu.

Kiley si brzo všimla problému. Trajektorie dráhy dívek se nevyhnutelně proťala s trajektorií dráhy letu nic netušícího racka atlantického. “Věděla jsem, že není cesty zpět, že mě prostě trefí,” svěřila se pro televizi Fox. To se během pár vteřin také stalo.

Racek s bezmocně roztaženými křídly přistál dívce na krku. „Byl lehounký, bylo to jen jako jemné škrábnutí,“ popsala Kiley. Dívka nezpanikařila, popadla ptáka a odmrštila ho pryč. Ten byl sice trochu zmatený, ve vzduchu se otočil a prchal do bezpečí. Obě dívky na otázku, zda by šly ještě jednou na tuto atrakci, odpověděly zcela jasně: „Ne“.

Zábava - další články

Doporučujeme