Dobrá zpráva pro milovníky filmu Snowboarďáci! Dočkáme se pokračování?

7. prosince 2023·Zábava·Redakce

Už příští rok to bude 20 let, co měl v kinech premiéru oblíbený film Snowboarďáci. Ten nechal zazářit především dnes už ostřílené herecké mazáky Vojtu Kotka a Jiřího Mádla. Vybral si je do tohoto velmi úspěšného projektu režisér a scénárista Karel Janák, který byl hostem Lubky a Míry na Frekvenci 1. A prozradil nám velice zajímavou zprávu, která potěší všechny milovníky filmu Snowboarďáci. Dočkáme se po dvou dekádách pokračování?

Když se dva šestnáctiletí kamarádi Rendy a Jáchym vydají do Špindlerova Mlýna, nemůžou se dočkat, jak budou řádit na svých zbrusu nových snowboardech, a jak na horách sbalí ty nejpěknější kočky. Jaké je jejich překvapení, když vlastně nic není tak jednoduché, jak si představovali… Režisér a scénárista filmu Snowboarďáci prozradil na Frekvenci 1 skvělou zprávu.

Na otázku, zda umí jezdit režisér a scénárista filmu Snowboarďáci na snowboardu, odpověděl: “Samozřejmě, že umím. Než jsem tento film začal psát, vyrazili jsme s kamarády do Špindlu a zapsali se do snowboardové školy. Učili jsme se jezdit, zapisovali jsme si historky a řada z nich ve filmu je,” svěřil se a dodal, že následně získal pochopitelně i zkušenosti s jízdou na raftu.

“Stále se snažím natočit nové a další filmy, ale Snowboarďáci stále zůstávají dominantní. Vždy budu všude označován jako režisér Snowboarďáků. Moje žena je manželka režiséra Snowboarďáků a můj syn je syn režiséra Snowboarďáků. Kdybych se z toho vymanil, bylo by to super,” nechal se slyšet režisér Snowboarďáků. Na druhou stranu však prozradil, že přemýšlí o tom, že by natočil pokračování tohoto velkolepého filmu. “Ještě jsem o tom s Vojtou a Jirkou nemluvil, ale stýská se mi po tom. Rozhodně bych nechtěl dělat ‘po dvaceti letech’, jak už jsou unavený životem a rekapitulují. Já mám vymyšlený celý nový příběh, který by hezky navázal a myslím, že by mohl být ještě výraznější a lepší než ten původní,” prozradil Karel Janák.

Zábava - další články

Doporučujeme