Dvojice se zasnoubila v kruté zimě. Fotky jsou pohádkově krásné

27. ledna 2020·Zábava·Redakce

Zdroj: Facebook/Kellie Elmore Creative

Většinou se zásnubní fotografie pořizují na pláži, v lese, nebo na poli při západu slunce. Tenhle pár na to šel ale trošku jinak. Vyfotili se totiž pod zamrzlými vodopády uprostřed nádherné přírody ve státě Tennessee.

Poznali se na výletech. Sdíleli lásku pro přírodu, v podobném duchu chtěli mít i svou svatbu. Josh Morris a Morgan Dave se rozhodli, že svoje zásnubní fotografie pořídí pod vodopády Bar River Falls v Tennessee. Vodopády ale pár dní před focením zamrzly, a tak se může celý internet kochat z nádherných výsledků.

Josh a Morgan už od začátku chtěli fotit v horách v okolí vodopádů,“ řekla pro Bored Panda fotografka Kellie Elmore. „Je to nádherná oblast, která dokonale demonstruje, jak se ti dva poznali. Krásná příroda a túry.

Vodopády vypadají skvěle během celého roku. Na dva zamilované ale čekalo milé překvapení, když dorazili na místo v mrazivém počasí. Celý den bylo totiž kolem tří stupňů pod nulou.

Vůbec jsme nevěděli, kdy chceme fotit. Když jsme se ale pár dní před focením ze sociálních sítí dozvěděli, že jsou vodopády zamrzlé, bylo to naprosto jasné,“ vysvětlovala Kellie. „Netušili jsme, jak nádherně ty vodopády vypadají. Když jsme tam dorazili, byli jsme naprosto ohromení.

I přes drsné počasí a pár pádů se páru společně s fotografkou podařilo pořídit dechberoucí fotky. „Byla jsem naprosto ohromená a šťastná. To, co se nám povedlo, je naprostá nádhera.

Pár plánuje svatbu na květen tohoto roku. Zatím se podívejte na překrásné zásnubní fotky, které společně pořídili.

Zábava - další články

Doporučujeme