Fenka huskyho vypadala na umření: Po 8 měsících byste ji nepoznali!

18. února 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Bored Panda

Z téhle galerie vás zabolí u srdce. Když opuštěnou fenku sibiřského huskyho zachránili z ulice, vypadala, že dlouho nepřežije. Luna je ale velká bojovnice a dnes je z ní nádherný a silný pes!

Co se fence Luně stalo, že se dostala do tak nepříznivé životní situace, to se asi jen tak nedozvíme. Její osud je známý až od doby, kdy byla naprosto zubožená odchycena na ulici. “Mám celkem sedm psů a pět z nich je z ulice,” svěřil se uživatel pod přezdívkou BittersweetSymphony na webové stránce Imgur. A právě jednou ze zachráněných byla i Luna.

Fenka sibiřského huskyho byla tak zubožená, že se zdálo, že možná brzy zemře. Chudinka neměla na těle ani gram tuku a její srst byla úplně olysalá. Zvíře bylo vyhladovělé a nemocné. Naštěstí se dostala do těch správných rukou! “Loni jsem měl u sebe 25 psů a všichni našli nový domov,” napsal její zachránce, který zkrátka nemůže přenést přes srdce, že nevinná zvířata trpí v ulicích.

Stačilo pouhých osm měsíců a Lunu už by nikdo nepoznal. Konečně začala vypadat jako pes. Díky pořádné stravě nabrala váhu, veterinární péče jí pomohla zbavit se chorob a neduhů a její srst krásně narostla. Dnes je z ní šťastný a krásný pes!

Zábava - další články

Doporučujeme