FOTO: Matka chtěla synovi vyrobit klobouk s žirafou. Výsledek připomíná pánské přirození

3. dubna 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook

Maminka, která na internetu vystupuje pod přezdívkou Mrs. Bombastic, chtěla svému synovi na velikonoční soutěž vyrobit klobouček ve tvaru žirafy. Ani po několika hodinách práce se jí to však nevedlo a nakonec skončila s něčím, co spíš než žirafu připomínalo mužský úd. Se svým humorným nezdarem se pochlubila na Facebooku.

Blogerka, která si říká Mrs. Bombastic, chtěla jako řada dalších rodičů vyrobit svému synovi čepičku na dětskou velikonoční soutěž. “Řekla jsem mému synovi, že můžeme udělat, cokoli chce. Byla jsem plná naděje. Tak… tak… tak… naivní,” napsala žena na svůj Facebook.

“Můj manžel mu to zkusil rozmluvit. Přilepit několik velikonočních vajíček do hnízda na kloboučku by bylo MNOHEM rozumnější,” popsala maminka. Její chlapeček si ovšem vybral, že chce mít na klobouku žirafu a na své volbě trval.

“O dva kloboučky v koši, spoustu papírové hmoty, lepidla, lepící pásky a  mnoho neúspěšných pokusů později, já a můj syn jsme přišli s tímhle,” představila pobaveně svým sledujícím výsledný produkt své práce. “Dámy a pánové, představují vám: ‘Penisovou čepičku’.”

Nakonec však nebylo všechno ztraceno. Maminka se rozhodla zapojit ještě trochu fantazii a s kloboučkem si ještě pohrála. Vytvořila hlavičku z roličky od toaletního papíru, přidala puntíky z barevného papíru a další detaily. A žirafa se přece jen povedla. “Penisová žirafí čepička vyhrála tu zatracenou soutěž!” pochlubila se žena na síti později.

“Teď vážně, chopte se situace a můžete dosáhnout úspěchu… Možná je trochu penisové čepičky v nás všech,” žertovala maminka.

Zábava - další články

Doporučujeme