FOTO: Meghan Markle má dvojnici! Tuto nevěstu si s vévodkyní pletou i čtyřikrát týdně

2. června 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Danielle Harris (33) z Arizony má od královské svatby o zábavu postaráno. Neustále si ji totiž někdo plete s vévodkyní Meghan Markle! Není se vskutku čemu divit, ženy by klidně mohly být dvojčata.

Jsou to už čtyři roky, kdy kamarádka poprvé řekla Danielle Harris z Arizony, že vypadá jako americká herečka Meghan Markle. Danielle tomu tehdy nevěnovala žádnou pozornost a pustila poznámku z hlavy. Jak ale postupoval vztah herečky a britského prince, získávala více a více pozornosti jak Meghan Markle, tak i sama Danielle.

A mladé ženě, která se sama nedávno vdala za svého přítele Wu Olsena, to občas způsobuje vtipné situace. “Můj manžel a já jsme byli v obchodu značky Gucci v Dallasu a personálu trvalo strašně dlouho zabalit mé věci, nešlo mi to do hlavy – dokud všichni prodejci nevyšli zezadu aby se se mnou seznámili. Bylo to opravdu legrační,” svěřila se Danielle britskému listu The Daily Mail.

Za poslední rok, kdy se k bývalé herečce Markle upínala světová pozornost, prý podobné incidenty rozhodně nabraly na četnosti. Se slavnou vévodkyní si dnes Danielle pletou tak čtyřikrát do týdne. “Obě jsme míšenky a obě máme pihy,” přiznává Danielle, že jistá podobnost tu zřejmě je. Žena, která se živí jako zdravotní sestra, to však celé pokládá za velký kompliment. Meghan je podle ní velmi krásná a pokud si lidé myslí, že vypadá jako ona, je to báječná zpráva.

Zábava - další články

Doporučujeme