Modelka si pořídila obrovské tetování. Zpackaný text baví celý svět

6. března 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / nazmila_, Facebook / Naz Mila

Turecká celebrita z reality show a příležitostná modelka, kráska Naz Mila (26), se omylem stala terčem posměchu prakticky celého světa. Mladá žena má díky svému vzhledu rozsáhlou fanouškovskou základnu a její jméno zná nejeden Turek. To jí je teď ovšem spíše na škodu. Naz se totiž rozhodla pořídit si tetování s anglickým textem přes celé své tělo. Bohužel jí to ale nevyšlo úplně tak, jak si představovala.

Kráska z Turecka podle všeho toužila po nápisu “Only god can judge my mistakes and truths”, tedy “Jen bůh může soudit mé chyby a pravdy”. Anglická verze oblíbené turecké fráze však zřejmě nebyla nejšťastnější volbou, jelikož Naz nemluví moc dobře anglicky. A jak se ukázalo, tak ani její tatér.

Zdá se, že dvojice text z turečtiny zřejmě přeložila s použitím nějakého internetového překladače. Jen tak se totiž dá vysvětlit, že jim z toho vyšla slova “I can judge a single god with my wrongs and wrongs”, tedy “Mohu soudit jediného boha svými omyly a omyly”. Nápis teď pokrývá prakticky celý bok ženy od žeber až po koleno.

Zábava - další články

Doporučujeme