GALERIE: Navštívili nás mimozemšťané? Konspirační nadšenci mají nový objev

10. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Google Maps

Všechny nadšené konspirační teoretiky v poslední době zaměstnává tento objev! Jedná se o snímek omylem zachycený na Google Earth a podle mnohých lidí je na něm jasně vidět UFO.

Google Earth je systém obrovské spousty jednotlivých fotografií, který dohromady mapuje celou naši planetu. Systém umožňuje prohlížet si Zeměkouli jako ze satelitu a dokonce nabízí i 3D modely vybraných měst, ve kterých nabízí detailní rekonstrukce veškerých uliček. V nezměrném množství nasbíraných fotografií se občas pečlivým uživatelům podaří najít i něco zvláštního.

Zdroj: Google Maps

Tentokrát pookřáli všichni fanoušci UFO a mimozemských civilizací. Někteří lidé jsou totiž přesvědčeni, že obrázek ze státu New York v USA dokazuje, že nás navštívil dopravní prostředek z jiné planety. Fotografie pochází z přiblíženého pohledu do přírody nedaleko jezera Eeast Lake George.

Podle některých je na ní jasný kruhový létající talíř, zatímco jiní jsou přesvědčeni, že se jedná jen o kapku vody na čočce objektivu. “Létající talíře jsou fakt, a nikoli možnost,” uvádí například jeden internetový uživatel. “Podle mě je to photoshop,” myslí si další.

Zdroj: Google Maps

V minulosti už byli lidi poblázněni obrázkem z Nizozemska, který vypadal, jako kdyby na místě právě došlo k vraždě. Skutečnost však byla podstatně méně šokující. Jednalo se jen o kaluž, kterou na místě zanechal pes, který právě vylezl z vody.

Zdroj: Google Maps

Další obrázek, který způsobil poprask, už ale tak nevinný nebyl. Zachycuje totiž z výšky marihuanovou farmu v Oregonu ve Spojených státech. Na základě fotografie se policistům podařilo farmáře zadržet a odsoudit.

Zdroj: Google Maps

Podívejte se na galerii těch nejdivnějších fotek z Google Earth:

Zábava - další články

Doporučujeme