Neuvěřitelná proměna: Z děsivé punkerky je sexy kráska

25. ledna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Repro Youtube

Jak se vám líbí? Punkerka Mel (28) si nikdy nepřipadala krásná a ani se o to nijak nesnažila. Když si ji však vzala do parády parta vizážistů, nestačila se divit! Najednou vypadala poprvé v životě překrásně. Do svého nového vzhledu se ihned zamilovala.

Tohle by tedy nikdo nečekal. Angličanku Mel, která za dva roky oslaví třicáté narozeniny, všichni vždycky znali jen jako divokou, trochu děsivou punkerku s množstvím piercingů a zapáchající koženou bundou. Nikoho by ani nenapadlo, že by žena mohla někdy vypadat jinak. Její maminka se dokonce na videu nechala slyšet, že se někdy za dceru na veřejnosti stydí.

O změně Mel nikdy ani neuvažovala. Na svůj ledabylý vzhled byla patřičně hrdá a z křiváku si udělala nejlepšího přítele. Na pozornost lidí si zvykla. Že by mohla být krásná nebo sexy, o tom pochybovala a tak se o to nikdy ani nepokusila.

O to větší šok to pro ni byl, když ji náležitě upravil tým vizážistů. Když se poprvé viděla, okamžitě se jí po obličeji rozlil úsměv od ucha k uchu! Najednou byla krásná, sexy i elegantní a místo odporu v lidech vzbuzovala pozitivní zájem. Cizí lidé ji podle svých výpovědí hodnotili jako přátelskou a atraktivní. Mel měla ze své proměny opravdu velkou radost, jestli se však bude nového stylu držet, to už je na ní.

Zábava - další články

Doporučujeme