Holčičce (2) vyrašily záhadné chlupy: Mohla za to děsivá diagnóza!

28. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / Breeanna Rhae Shepherd

Když byly malé Brynnleigh Shepherd z Velké Británie dva roky, všechny šokovalo, že se jí začala tvořit tuková tkáň na prsou a dokonce jí vyrašily pubické chloupky. Matka holčičku přivezla k lékaři a ten brzy odhalil původ fyzických změn. Za hormonální nerovnováhou stála rakovina vaječníků! Dnes je dívce pět let a naštěstí se zdá, že svou nemoc překonala.

Holčička jménem Brynnleigh Shepherd se narodila 11. října 2013 jako naprosto zdravé miminko. Po pouhých dvou letech života však přišly fyzické změny, které ji neměly čekat ještě dobrých deset let. Začala se jí tvořit prsa a dokonce jí vyrašilo pubické ochlupení. Když byly změny viditelné a nedalo se o nich pochybovat, přivezla vyděšená matka Breeanna svou holčičku k lékaři.

Lékař provedl sérii vyšetření a došel k nepříjemnému zjištění. Holčička má na pravém vaječníku zhoubný nádor o velikosti žlutého melounu kantalupu! Dívenka je jednou z nejmladších pacientek s touto diagnózou na světě. Nemocnice Svatého Františka v Tulse ve státě Oklahoma, kde se holčička léčila, ji dokonce použila jako studijní případ.

Brynnleigh je navzdory svému velmi nízkému věku ohromná bojovnice. Podstoupila operaci, při které jí odebrali pravý vejcovod, pravý vaječník a obrovský nádor. Naštěstí nemusela podstupovat mučivé chemoterapie, protože byl její zdravotní stav brzy stabilizovaný a děvčátko na tom bylo lépe a lépe. Dnes je jí 5 let a zdá se, že to nejhorší nechala za sebou.

“Moje dcera je skutečně statečná a úžasná. I přes to, čím si prošla, se stále usmívá,” vyjádřila se šťastná máma Breeanna Shepherd pro britský deník The Sun. Řekla také, že si malá Brynn myslí, že je její jizva krásná a ráda ji ukazuje.

 

Zábava - další články

Doporučujeme