Stydíte se za své tělo? Na ostatní se vykašlete, radí tyto ženy

24. ledna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Přemýšlíte už nyní s hrůzou v očích nad tím, jak zhubnete do plavek? Možná najdete inspiraci v těchto ženách. Ty se totiž rozhodly vykašlat na názor ostatních, navléknout plavky a v klidu skočit do bazénu nebo do moře. Na to, abyste vlezli do plavek, totiž podle nich žádné speciální tělo nepotřebujete.

I když si všichni říkáme, že se na ostatní můžeme klidně vykašlat, ne vždycky se nám to daří tak snadno. Potíže zhusta nastávají například v momentě, kdy se máme svléknout do plavek. V takovém okamžiku nejednu ženu i muže chytnou úzkosti.

Angličtina pro to má dokonce termín – “bikini body”, tedy tělo, s jakým se můžete odvážit do bikin. Někteří lidé ale podobnou mentalitu odmítají. Bikinové tělo je podle nich jakékoliv tělo a nemusíte nijak drasticky hubnout ani podstupovat operace jen kvůli tomu, abyste se mohli vykoupat.

Ze začátku to pro některé znamenalo sebrat všechnu odvahu, co v sobě měli. Nakonec to ale dokázali a nový flegmatismus si nemohou vynachválit. Koneckonců, pokud se snažíte shodit nějaká ta kila, určitě je shodíte snáze plaváním v bazénu nebo v moři, než ukrýváním se na pokoji.

Mrkněte do naší galerie a přesvědčte se, že plavky si na sebe opravdu může obléknout každý.

Zábava - další články

Doporučujeme