Jak bude vypadat ČR v roce 2030? Tohle povedené VIDEO baví český internet!

14. února 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Tohle vás zaručeně pobaví. Viděli jste film Návrat do budoucnosti? Skupinu tvůrců napadlo vystříhat z něj vtipné momenty a zasadit děj příběhu do oblasti České republiky. Martyho s doktorem vyděsí temná proroctví proslulé cikánky Jolandy a rozhodnou se zachránit český národ. Konečně se díky nim například dostaví tunel Blanka a Václava Klause přesvědčí, aby nekradl pero.

Zábavné video vzniklo v produkci Michala Orsavy, pracoval na něm však celý tým lidí. A odvedli skutečně precizní práci! Krátký snímek je nabitý nejrůznějšími odkazy ke společenským kauzám a jemnými detaily, které vás pobaví i poněkolikáté. Video, které se okamžitě stalo virálním, tvůrci doplnili o oficiální text:

„Doba temna se jako věčný prach usadila na povrchu České republiky a proměnila ji k nepoznání! To je ovšem ideální čas pro návrat do budoucnosti! Podaří se Mártymu a Doktorovi za pomoci legendárního Deloreanu, mobilnímu stroji času, promíchat karty osudu a vyložit naší vlasti pozitivní budoucnost? Je ještě možno vrátit naší zemi lesk a slávu?“

Zábava - další články

Doporučujeme