Jaký bude rok 2021? Věštec předpověděl smrt světových vůdců, rozchody slavných i budoucnost pandemie

25. listopadu 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto. Zdroj: Shutterstock

Věštec z Londýna Nicolas Aujula (35) již úspěšně předpověděl řadu významných světových událostí. Nyní využil svůj zvláštní dar a pokusil se zjistit, jak bude vypadat rok 2021. Vidí v něm rozchody slavných, útoky na světové politiky i další vývoj pandemie nového koronaviru.

Hypnoterapeut, věštec a astrolog Nicolas Aujula (35) z Londýna má na svém kontě již řadu proroctví, která se vyplnila. Již v roce 2018 například věděl, že přijde jakýsi nový druh chřipky a zachvátí celý svět podobně, jako kdysi ta španělská. Podařilo se mu také dopředu vytušit, že současný americký prezident Donald Trump letošní volby nevyhraje.

Na konec pandemie si ještě počkáme

Aujula využil své jedinečné schopnosti a pokusil se zjistit, co nás čeká v roce 2021. Pro všechny, kterým už pandemie leze krkem, má špatnou zprávu. “Vidím, že panika a omezení kvůli viru potrvají až do roku 2022,” popsal pro britský list the Sun.

Angličan v budoucnosti vidí také další silnou migrační vlnu. “Vidím lidi stěhovat se za lepším životem, skoro jako hromadný exodus. Nemluvím o stovkách, ale o tisících,” předpověděl muž na příští rok.

Rozchody slavných

New York podle jeho vizí zasáhne silný požár a tři slavné osobnosti čekají komplikace v osobním životě. “Opakovaně se mi zjevují slova ‘Tom Cruise’ a ‘srdce’. Možná je to doslovné a bude na tom špatně zdravotně, nebo je to metaforické a zažije bolestivý rozchod nebo něco podobného,” popsal Aujula.

“Vidím také problémy v romantickém životě Natalie Portman a Kim Kardashian. Kdo ví, možná se rozejde s Kanye Westem?” předpověděl. Svou kariéru by měl opět nastartovat písničkář Peter Andre a fanoušci se prý dočkají nové knížky z kouzelnického světa Harryho Pottera.

Další dítě pro Meghan

“Mám vize o Meghan Markle, jak se objevuje někde na obrazovce při jakémsi interview, v kterém odhalí tajemství kolem královské rodiny,” pokračoval a dodal, že se mají Meghan a Harry dočkat dalšího miminka.

Aujula ovšem ve svých vizích spatřil i věci, které doufá, že se nesplní. “Měl jsem několik strašidelných vizí. Jeden světový politik mužského pohlaví podle nich bude zavražděn. Samozřejmě doufám, že se to nestane,” popsal své vize. Jistý světový summit má narušit sexuální skandál a sopečná erupce podle něj způsobí změny počasí.

Migrační krize

V roce 2021 má také podle něj zažít nárůst popularity extrémně pravicová politika, a to zejména v jižní Evropě, na Středním Východě a v Africe.

Nicolas Aujula tvrdí, že má schopnost vidět i své minulé životy. Podle jeho slov žil v minulosti například jako lev, učitel za Francouzské revoluce, egyptská královna, jelen nebo jakési stvoření někde v jiné galaxii. Své vize o budoucnosti pravidelně vídá jak ve snech, tak v bdělém stavu.

Zábava - další články

Doporučujeme