Jsi pro něj moc tlustá! Ženu šikanují kvůli váze, její reakce vás dostane. GALERIE

26. května 2019·Zábava·Karolína Stránská

Jenna a její manžel Drew jsou svoji už 11 let a jsou do sebe čím dál tím více zamilovaní. Jenna je nádherná, zdravá a úspěšná žena. Vzhledem k tomu, že Drew pracuje jako fitness trenér, na jeho postavě se to výrazně odráží. Jak sama Jenna přiznala, občas na rozdíl v jejich postavách při pohledu do zrcadla pomyslí.

“Jedna z mých nejistot určitě souvisí s tím, že mám za manžela pana Pekáče buchet. Občas si říkám, proč zrovna já, plnoštíhlá holka, jsem si ho zasloužila. Pak už si snadno začnu v hlavě říkat, že si ho nezasloužím,” přiznala Jenna.

Vzhledem k její přítomnosti na sociálních sítích se nevyhnula zákeřným trollům, kteří jí opakovaně v komentářích sdělili, že je pro svého manžela moc tlustá a že si ho nezaslouží.

“Musím uznat, že mě tyto komentáře zaskočily. Rozhodla jsem se, že si je nepustím k tělu a ukážu všem, proč je láska mnohem důležitější než váš vzhled,” dodala Jenna a fotku na svém Instagramu okomentovala pozitivní zprávou, která už mnohé inspirovala k laskavějšímu smýšlení.

“Tento muž objímá posledních 10 let každý dolíček, každé kilo a každý pupínek na mém těle a neustále mi připomíná, že jsem nádherná, ačkoliv si to v té chvíli možná zrovna nemyslím. Takže ano, má stehna se dotýkají, moje ruce jsou velké a můj zadek má hrboly. To ale znamená, že můj chlap má velký kus ženské a já si ho vybrala, protože jsem věděla, že to zvládne.”

Zábava - další články

Doporučujeme