Mamince se ztrácely peníze. Když objevila viníka, nestačila se divit!

16. listopadu 2019·Zábava·Karolína Stránská

Trojnásobné mamince (33) mizely v posledních měsících záhadně peníze z kabelky. Dlouho neměla ponětí, kam se poděly, když to však zjistila, musela se smát. Se svým příběhem se pak nezapomněla podělit i na sociálních sítích.

Rachel Thornhill si už myslela, že blouzní. Několik měsíců se jí pravidelně ztrácely různé částky z peněženky. Nejednalo se jen o drobné mince, ale také větší bankovky. Prohledala už celý dům a nikde nic.

“Někdy to byla libra, někdy pár drobných. Nejednalo se o moc peněz, ale byla jsem si jistá, že v té peněžence někdy byly. Když začaly mizet větší částky, začala jsem být znepokojená,” napsala maminka na Facebooku.

Viník vyšel najevo, až když si Rachel šla hrát se svou tříletou dcerkou na prodavačku. Když totiž otevřela její pokladničku, našla v ní všechny své peníze a nebylo jich málo. Celkem se malé Esme podařilo nasbírat v přepočtu téměř 2300 korun. “Zdá se, že se prodejem umělé kukuřice a polévky dá slušně vydělat,” dodala pobavená žena.

Její příspěvek se dočkal na sociální síti velké odezvy. Mnoho rodičů má totiž se svými malými zlodějíčky podobné zkušenosti. Většina z nich ale neměla to štěstí, že by se jim peníze vrátily.

Have been convinced for weeks that I’m going slightly mad (or madder than usual!);money kept vanishing from my purse! A…

Zveřejnil(a) Staying Sane as a Mummy of 3 dne Pátek 15. prosince 2017

 

Zábava - další články

Doporučujeme