Mladá dvojice se rozhodla po škole cestovat. Domů se vrátila s novým členem rodiny

20. prosince 2017·Zábava·Redakce

Foto: EmilyTrost

Emily Trost a její přítel Nick Mazzone se rozhodli splnit si svůj dlouhodobý sen. Chtěli vidět kousek světa. Když se ale dostali do americké Montany, osud jim do cesty nastrčil nečekaného společníka.

Když se ve městě Browning zastavili na benzínce, všimli si krásné, ale špinavé fenky. Byla přátelská a vzhledem k tomu, že Nick s Emily milují psy, tak se s ní chvilku pomazlili. Mysleli si zprvu, že někomu patří.  

Nepatřila. Zeptali se prodavače a dokonce čekali, že si pro ni nikdo přijde. Později přijela na benzínku žena, která je pobídla, ať fenku adoptují. Tato neznámá žena totiž krmí místní toulavé psy a fenku znala.  

Nick s Emily tak otevřeli dveře od auta a nechali ji nastoupit. Původně pro ni chtěli najít útulek v dalším městě, ale stejně jako otevřeli dveře od auta, otevřeli i svá srdce a jejich plány se zcela změnily.  

Místo toho, aby hledali útulek, se zastavili v obchodu s potřebami pro domácí mazlíčky a koupili obojek a vodítko. Fenka dostala své nové jméno: Montana. Od té doby je doprovází kamkoliv jdou. Mazlí se s nimi ve spacáku a odfukuje na sedadle v autě.  

“Je to, jako by zaplnila prázdné místo, které jsme ani nevěděli, že máme,” řekla Emily.  

Když se vrátili domů, Montana byla štěstím bez sebe, když zjistila, že doma na ní čekají dva další chlupatí kamarádi. “Kolem Browningu je tolik zatoulaných psů. Všichni by si zasloužili nový domov,” dodala Emily.  

 

Zábava - další články

Doporučujeme