Mladík si střílí z nesmyslů na sociálních sítích. Jeho videa vás dostanou do kolen

20. července 2021·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: se souhlasem Khaby.Iame

Tak tohle vás zaručeně pobaví. Jednadvacetiletý mladík jménem Khaby z Itálie si nemilosrdně utahuje z nesmyslů na sociálních sítích. S jeho postojem se určitě ztotožníte i vy. Trocha té reality mu paradoxně na internetu přinesla nevídaný úspěch.

Mladý student z Itálie se senegalskými kořeny Khabane Lame alias Khaby se nedávno prodral na druhé místo nejúspěšnějšího tvůrce na sociální síti TikTok. Obrovský úspěch mu přitom nepřinesly žádné šílené kousky nebo podivné vychytávky, jakými se to na sociálních sítích jen hemží, nýbrž něco docela jiného – obyčejná realita a selský rozum.

Všichni víme, že jsou sociální sítě plné nejrůznějších bláznů a šílenců, kteří jsou pro pár kliků schopni riskovat i vlastní zdraví. Khaby jedním z nich rozhodně není, a přesto – a nebo možná právě proto – je všechny strčí do kapsy. Ve svých videích naopak poukazuje na bizarnost mnohých příspěvků a střílí si z ostatních TikTokerů.

V krátkých klipech reaguje na cizí videa, která mu přijdou hloupá a nesmyslná. Ironicky pak lidem ukazuje, jak zdánlivé problémy úplně v klidu vyřešit. Khabyho aktuálně sleduje přes 92 milionů uživatelů a jejich počet stále narůstá.

Zábava - další články

Doporučujeme