Muž přišel s geniální vychytávkou, jak pracovat na notebooku na slunci

25. června 2020·Zábava·Karolína Stránská

Zdroj: Kelly Devlin/Facebook

Léto je krásné období, na které mnozí celý rok netrpělivě čekají. Slunce svítí, venku je krásně teplo a člověk je obecně tak nějak spokojenější. Má to ale i svá proti.

Krásné počasí přímo láká k pobytu venku. Když má navíc člověk práci z domova, není nic lepšího, než se slunit s notebookem na zahradě či balkóně. Práce s obrazovkou ovšem není zcela jednoduchá, pokud na ni svítí přímé slunce. S tím bojují tisíce lidí po celém světě, ale někteří nezávisle na sobě přišli se skvělou vychytávkou. Jedním z nich je i uživatel sítě LinkedIn Tom Wood, který zveřejnil fotku skvělého triku, ke kterému je potřeba jen kartonová krabice.

Lidem se trik natolik zalíbil, že začali do komentářů přidávat fotky svého pracovního zázemí. Mnozí z nich poznamenali, že s podobnou vychytávkou přišli nezávisle na Tomovi a pravidelně ji praktikují. Na sociální síti se tak uskutečnila přehlídka krabic, košíků, úložných boxů a jiných pomocníků, které drží slunce dál od displeje. Jedinou nevýhodou, jak někteří v komentářích poznamenali, je, že se vám neopálí předloktí.

Zdroj: LinkedIn, Facebook, BoredPanda

Zábava - další články

Doporučujeme