Muž sdílel dojemnou reakci psa: Fenka odhalila těhotenství své paničky

15. prosince 2020·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock.com)

Muž sdílel na sociální síti TikTok dojemné video, které se stalo okamžitě virálem. Na něm si pes uvědomil, že je jeho panička těhotná. Fenka Nova ochranně stojí nad těhotnou ženou a následně skloní hlavu do oblasti bříška, kde dlouhou chvíli setrvává a dává tak najevo svou náklonnost.

Fenka pitbulla mnoho uživatelů dojala svou reakcí. Na videu jde vidět, jak Nova stojí nad svou paničkou, která sedí na pohovce. Přední nohy má dané po obou stranách jejího pasu a dívá se ji vytrvale do očí. Chvíli nad ni stojí a po chvíli k ženě skloní hlavu dolů na břicho.

Video sdílel na svém TikTok účtu Ryan. Od vložení má už přes 197 tisíc shlédnutí. Lidé se také v komentářích začali svěřovat, že i jejich psi jsou takto citliví a obdivovali je. “Vždycky to vědí! Myslím, že to cítí,” napsal jeden z uživatelů TikToku.

@maxpotentialdogtraining

Crazy how they know #babiesoftiktok#dogsoftiktok

♬ original sound – Ryan

Psi totiž dokážou během těhotenství ženy zachytit určité změny v těle i čichem. Podle jedné z uživatelek postoj feny na videu značí to, že matku a dítě bude chránit. “Když se pes postaví takhle tváří, obvykle je to on, kdo prokáže svou dominanci, ale skutečnost, že skloní hlavu k tomu bříšku, tak ukazuje, že ochrání matku i její dítě a nemusíte se tak bát,” dodala.

Na dalším videu jde pak vidět první shledání miminka s fenkou. Nova miminku olizuje nožičku a jde vidět, že sama si ho moc oblíbila.

@maxpotentialdogtraining

Reply to @myrieechels ask and you shall receive 🤗 #babiesoftiktok#babyboy#dogsoftiktok

♬ original sound – Ryan

Zábava - další články

Doporučujeme