Na české poměry úplně něco jiného. Seriál Banáni diváky baví

21. října 2023·Zábava·Redakce

Banáni (Zdroj: Archiv TV Prima)

Že by si televize Prima novinkou Banáni napravila pošramocenou reputaci z podzimního fiaska Eliška a Damián? Vypadá to tak. Novinku, kterou nyní uvedla, se totiž divákům líbí. A to navzdory spoustě lehce pikantních scén.

Diváci Prima Plus mohli ve středu 18. října vidět první díl nového komediálního seriálu Banáni. Za námětem stojí reálná kauza, kterou si možná ještě pamatujete. V jednom brněnském supermarketu se v krabicích banánů objevilo velké množství kokainu. Diváci se tak v novince přenesou do pohraničního supermarketu, kde mladý skladník Jirka (Cyril Dobrý) objeví v banánech z Kolumbie kontraband kokainu stamilionové hodnoty.

I přes prvotní pochybnosti se rozhodne, že začne drogy prodávat. Pomáhat mu u toho bude šéfka skladu Šárka (Sandra Nováková) a člen ochranky Iggy (Ondřej Malý). Nezkušená trojice sice zažije na začátku pár neúspěšných pokusů, ale nakonec si vybuduje fungující model distribuce drog a to přímo na pokladně pomocí plyšáčků. Problémy ale na sebe nenechají dlouho čekat a diváci se můžou v osmidílném počinu na šílené zápletky.

Cyril Dobrý, syn herce Karla Dobrého, se z nenápadného skladníka promění na hlavu celého kartelu. “Strašně mě baví hrát někoho ošklivého a snažit se být co nejhloupější, to si na tom užívám asi nejvíc. Občas se mi podařilo tvářit se tak strašně, že jsem vyděsil sám sebe,” řekl redakci eXtra.cz mladý herec.

I když se fanoušci u novinek většinou dělí na dva tábory, tady jsou vlastně za jedno. Jsou nadšení! “Seriál jsem si pustila pouze z pracovních důvodů a byla jsem hodně mile překvapená. Pokud tak bude pokračovat, tak si možná Prima napraví pošramocenou pověst po Elišce a Damiánovi. Sandry Novákové je sice v poslední době všude plno, ale tady je opravdu bombastická.​ Hlavně se nezaměřujte na její obočí, jinak už neodtrhnete oči. Krátké epizody jsou nacpané dějem, bez zbytečné omáčky. Dávám plný počet,” píše jedna z divaček. A přidávají se i další. “Pilotní díl dost zajímavý, hlavně na české poměry něco úplně jiného, zatím mě to baví a mám chuť se hned podívat na další díl.” Uvidíme, zda nadšené reakce budou přicházet i po dalších dílech.

Zábava - další články

Doporučujeme