Sara Sandeva je na roztrhání. Kráska se stane posilou seriálu Jedna rodina

10. října 2023·Celebrity·Redakce

Sara Sandeva (Zdroj: Profimedia)

Herečka Sara Sandeva jde z jedné role do druhé. Kráska s makedonskými kořeny dotočila seriál v Chorvatsku a nyní se stane členkou seriálu Jedna rodina. A vypadá to, že pěkně zamíchá vztahy v seriálové mašinérii.

Sara Sandeva si v nováckém seriálu Jedna rodina zahraje zdravotní sestřičku Báru. Ta je zasnoubená s mladým lékařem Petrem Vodičkou (Cyril Dobrý). Vztah na dálku ale páru moc nesvědčí a pár nečekají moc nadějné vyhlídky. Diváci by se mohli obávat, že Sandeva se v seriálu jen mihne, ale není to tak.

Bára v podání Sary Sandevy je předzvěstí jarní sezóny, jejíž natáčení aktuálně probíhá. Zatím bych asi mohl říct jen to, že nových postav bude víc. Ještě není čas prozrazovat, co se bude na jaře dít, protože podzim je v plném proudu a diváky právě teď čekají jedny z nejzábavnějších dílů. Komediální charakter seriálu se podařilo vytěžit na maximum,“ svěřil se producent Lukáš Borovička.

View this post on Instagram

A post shared by Sara Sandeva (@sarasandeva)

Sama Sandeva přiznává, že se s novou postavou teprve sžívá. „Myslím, že je to strašně fajn holka. Má trošku ráda povrchní svět, ale zároveň si myslím, že je dost vzdělaná a inteligentní, takže je to takový mix dvou světů, co mezi sebou balancují,“ prozradila ke své roli. Ta brzo vyrazí na dovolenou za svou rodinou do Makedonie, kam se moc těší.

Celebrity - další články

Doporučujeme