Pátá řada Kriminálky Anděl u diváků sklízí úspěch. Nelíbí se jim jen role Dalibora Gondíka

29. srpna 2023·Zábava·Redakce

Kriminálka Anděl. (Foto: instagram TV Nova)

Konec léta s sebou tradičně přináší i návrat pořadů na televizní obrazovky. Jedním z nich je i Kriminálka Anděl, která se po devíti letech vrátila s premiérovou pátou řadou. V pondělí večer tak televize odvysílala první díl, který nesl název Deset tisíc procent. Na kolik procent si vedl u diváků, ocenili comeback smíchovské mordparty?

Návrat smíchovské party kriminalistů na obrazovky sklízí úspěch. V pondělí večer podle serveru MEDIAGURU seriál sledovalo více než milion diváků. Mě se to líbilo,” napsala na facebook Novy uživatelka Renata. Stará dobrá kriminálka. Noví kolegové se povedli,” dodal Štěpán. Také nové tváře v podobě Oskara Hese a Jiřího Langmajera si diváci pochvalovali.

Našli se ale i tací, co si postěžovali. A to zejména na roli Dalibora Gondíka, který hraje ředitele pražské kriminálky plukovníka Václava Pospíšila. Lidem zatím podle reakcí nesedí, tak uvidíme, jak se dál bude projevovat, přeci jen je pokračování teprve na začátku.

View this post on Instagram

A post shared by Televize Nova (@tvnovaofficial)

Příběhy jsou opět inspirované skutečností. Druhý díl, který diváci budou moci vidět už příští pondělí, bude o zastřeleném středoškolském studentovi, kterého najdou na vrakovišti jeho spolužáci.

Zábava - další články

Doporučujeme