Před těmito ženami nic neutajíte. Jaká jsou nejchytřejší znamení zvěrokruhu?

3. října 2022·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Jsou bystré, sečtělé, pracovité a pálí jim to doslova pořád. To jsou ženy narozené ve třech konkrétních znameních. Pokud teda toužíte po parterce, která má přehled a ví, o čem mluví, tak následující řádky vám prozradí, kde ji hledat. Informoval o tom sever iReceptář.cz.

Střelec

Ženy narozené ve znamení Střelce doslova lační po nových informacích. Často jsou považovány za doživotní studentky, jelikož jsou schopné jít studovat například v šedesáti. Na druhou stranu nemají rády nudu. Avšak pozor, Střelkyně vášnivě bojují za svůj názor a někdy vám mohou připadat až příliš radikální.

Býk

Dámy narozené v tomto znamení jsou velmi chytré, sečtělé, inteligentní a ambiciózní. Pokud toužíte po reprezentativní polovičce, je Býk sázkou na jistotu, elegantnější ženu totiž nenajdete. Záludná otázka pro ni neexituje a poradí si doslova se vším. Ráda se vzdělává, takže hodně času tráví v kuruech či na seminářích.

Lev

Pokud chcete, aby žena měla vše pod palcem a řešila za vás problémy, je Lvice pro vás tou pravou. Dá se na ni spolehnout a už na začátku víte, že vše dobře dopadne. Miluje dokonalost a je velmi akční. Nemá problém si povídat s kýmkoli a rozhodně se za ni ve společnosti stydět nebudete.

Zábava - další články

Doporučujeme