Rachel a Joey nebo Hermiona a Ron. Které filmové a seriálové páry neměly vůbec vzniknout?

1. dubna 2022·Zábava·Barbora Turková

Ron Weasley a Hermione Granger (Zdroj: Profimedia)

Někdy se výběr filmových a seriálových párů povede, jindy moc ne. Aby to mezi dotyčnými jiskřilo, je nutné, aby chemie mezi herci byla uvěřitelná. Což nikdy není jednoduché, jak pro tvůrce, tak pro herce. Které páry v sobě neměly tu pověstnou chemii? Odpověď hledá web Proženy.cz.

Robin a Ted (Jak jsem poznal vaši matku)

Teda to k Robin v seriálu stále táhlo, ale každý chtěl od života něco jiného. On byl romantik, co chtěl spokojenou rodinu, ona zase chtěla budovat kariéru. Proto veškeré pokusy stály Teda zlomené srdce. Diváci byli nadšení, když našel milou a podobně smýšlející Tracy. Do děje ale zasáhla nemoc a Ted opět utíkal za ženou, která mu několikrát zlomila srdce. On jásal, diváci ne.

Bella a Edward (Stmívání)

Od začátku vyvolávala ústřední dvojice rozporuplné reakce, navíc když se ještě jednalo o milostný trojúhelník. Někdo držel palce Belle, když randila s upírem Edwardem, někdo zase jí a vlkodlakovi Jacobovi. Představitelé první jmenované dvojice – Kristen Stewart a Robert Pattinson  – spolu nějakou dobu randili i ve skutečném životě. Ale jejich hereckou práci to zřejmě moc neovlivnilo. Kristen za roli Belly dostala anticenu Zlatá malina.

Rachel a Joey (Přátelé)

Rachel a Joeyho ze seriálu Přátelé asi nikdo nebral moc vážně. Dvojice nepůsobila moc zamilovaně a navíc všichni věděli, že Rachel stále miluje Rosse. S neustále vtipkujícím Joeym se dala dohromady na konci deváté série, ale rozešli se poměrně brzy. Přeměnu sukničkáře na romantického cíťu mu holt nikdo nevěřil.

Hermiona a Ron (Harry Potter)

Vztah Hermiony a Rona ze série o kouzelníkovi Harry Potterovi se nepodařilo oživit nejen v knižní předloze, ale ani v té filmové. Oba kouzelníci měli zcela odlišné povahy, které nasvědčovaly spíše tomu, že je v budoucnosti čeká rozvod. Samotní představitelé – Emma Watson a Rupert Grint – později přiznali, že jejich líbání bylo zhruba takové, jako kdyby se líbali sourozenci.

Iris a Milles (Prázdniny)

Spojení se nepovedlo ani tvůrcům romantické komedie Prázdniny. Zatímco mezi Amandou a Grahamem to jiskřilo od začátku, druhý pár, Iris a Milles takovou chemii mezi sebou neměli. Nepomohl tomu ani jejich filmový polibek. Ten vyvolal spíše rozpaky, než divákovo nadšení.

Zábava - další články

Doporučujeme