Retrospektivní seriál Volha budí rozporuplné reakce. Někteří oceňují herecké výkony, jiným vadí vulgarita

4. dubna 2023·Zábava·Redakce

Volha (Zdroj: se souhlasem České televize)

Neděle večer patří na České televizi tuzemským počinům. Tentokrát se o jedná o retrospektivní seriál Volha, kde se hlavní role zhostil Kryštof Hádek. Jak dopadla novinka co se sledovanosti týče a co na ni říkají diváci? Odpovídá Blesk.cz.

Volha je nový retrospektivní seriál, který lze vnímat jako svéráznou historii Československé televize, kde hlavní roli ztvárňuje Kryštof Hádek. Doplňuje ho třeba Stanislav Majer, Tomáš Jeřábek, Aňa Geislerová či Klára Melíšková. A vypadá to, že televizní diváci byli zvědaví, o čem Volha je, protože si ji pustilo 1 milion a 267 tisíc diváků a přeskočila i známou detektivku Odznak Vysočina na Nově.

Otázkou ale zůstává, zda si prvenství udrží i do dalšího týdne. Reakce diváků jsou totiž různé. Někteří počin veřejnoprávní televize oceňují. „Ti co čekali idealizaci doby minulé se budou asi divit. Za mě super,” píše jedna divačka na instagramu.„Tohle se opět povedlo. Geislerová skvělá, ale ta Klára Melíšková, absolutní TOP, doplňuje další. Diváci oceňují právě herecké výkony, především Hádka a Melíškové, které si zahrála nesnesitelnou matku hlavního hrdiny.

View this post on Instagram

A post shared by Česká televize (@ceskatelevize)

Najdou se ale i tací, kterým se novinka moc nezamlouvá. Někteří dokonce píší, že po několika minutách museli přepnout kanál. Jiným se nelíbí, že je Volha moc vulgární. „Je to ok, ale zbytečně moc vulgární,” komentuje jedna z diváků. A další se k němu přidávají. „Připadá mi to zbytečně vulgární. Jako by lidé nebyli v té době kultivovaní.” Právě vulgarita a zbytečně moc sexuálních scén je něco, co diváky nejvíce odrazuje. Většina z nich se ale nakonec shodla v tom, že si další díly z pětidílné minisérie zapnou i příští neděli.

Zábava - další články

Doporučujeme