Se Survivorem je konec. Všichni soutěžící se vrátili domů

25. března 2022·Zábava·Redakce

Soutěžící reality show Survivor. (Foto: se souhlasem TV Nova)

Necelé tři měsíce se natáčela populární reality show Survivor na ostrově v Dominikánské republice. A přesto, že diváci ještě netuší, kdo se stane vítězem, dokonce ani ti, co mají Voyo, natáčení již skončilo a všichni účastníci jsou zpátky doma. Informovala o tom televize Markíza.

“Po dlouhých měsících na opuštěném ostrově jsou konečně doma. Soutěžící show Survivor se vrátili z Dominikánské republiky,” stojí na sociálních sítích televize Markíza. Své prohlášení také doplnila o informaci, kterou nejspíš ani nebylo potřeba zmiňovat, že diváci se jméno vítěze dozvědí v následujících dílech této reality show.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Pouze ti nejlepší a nejsilnější hráči si “užívali” karibského ráje až doteď. Domů se vrátil i moderátor Ondřej Novotný, který zavtipkoval na svém instagramu, že letí z jedné reality show do druhé. Znamená to tedy, že promotéra a spolumajitele Oktagonu hned čekají další pracovní povinnosti.

Soutěžící, kteří se domů vrátili až nyní, se teď musí především aklimatizovat a jistě se dát do kupy, než se budou moct vrhnout do reality všedních a pracovních dní. Přece jenom účast v této soutěži jistě nebyla jednoduchá, jak můžeme soudit z množství “odpadlíků”, kteří skončili předčasně ze zdravotních či psychických důvodů.

 

Zábava - další články

Doporučujeme