Selfie v jeslích? Jak by vypadal betlém, kdyby se Ježíšek narodil v roce 2017. GALERIE

24. prosince 2017·Zábava·Redakce

Klasický betlém si u nás vystavuje většina domácností. Bratři Corey a Casey Wrightovi se zamysleli nad tím, jak by vypadal betlém, kdyby se Ježíšek narodil do dnešní doby. Jejich nápad vás pobaví.

Baviči Corey a Casey Wrighttovi, kteří vedou obchod Gorilla Goodies, dali betlému úplně nový nádech. Předělali biblickou scénu do nové podoby a podařilo se jim prodat už přes 5000 kusů.

Na scéně můžeme vidět Josefa, sportovně stavěného muže, jak drží telefon a fotí si selfie s Ježíškem v jeslích. Marie na fotce pózuje s Churchillovým véčkem, znamením míru. Ježíšek má na sobě kulíška a s úsměvem na rtech také pózuje pro fotku.

Tři králové dorazili na segwayích a v rukou třímají Prime zásilky z Amazonu. V levé části je pastýř, který pravděpodobně označuje 300 přátel na facebookovém PF přání. Za ním stojí kráva, která si užívá bezlepkové potravy a vedle ní ovce, která je oblečená v krásném rudém vánočním svetru. Nechybí ani solární panel na střeše jeslí.

“Casey a já jsme si vždycky pohrávali s nápady na nové zábavné věci,” řekl Corey Wright, který pochází z křesťanské rodiny. “Celý nápad vznikl tak, že jsme se jen bavili o tom, jak by Ježíškovo narození vypadalo dnes.”

“Hodně lidem se to líbí. Schytali jsme taky ale pěknou kritiku. Co nás ale překvapilo bylo to, že většina objednávek jde do kostelů. Pastoři si náš produkt zamilovali,” dodává s úsměvem Corey.

 

Zábava - další články

Doporučujeme