Studentka se vybourala v děsivém kostýmu! Lidé si mysleli, že je mrtvá

31. října 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Twitter

Pokud je váš halloweenský kostým opravdu děsivý, můžete si pogratulovat, že jste odvedli dobrou práci. Někdy se to ale může vymstít. Americká studentka Sidney Wolfe by o tom mohla vyprávět - když k jejímu havarovanému vozu dorazili záchranáři, byli přesvědčení, že je dívka vážně zraněná a silně krvácí. Ve skutečnosti byla krev naštěstí falešná.

Když zdravotníci a policisté přispěchali k havarovanému autu a našli v něm mladou dívku pokrytou krví, okamžitě předpokládali, že jde o hodně vážnou situaci. Na místě byla spousta krve a dívka navíc zjevně krvácela i z rány na hlavě.

K děsivé nehodě došlo, když studentka Sidney Wolfe srazila jelena, který jí vběhl před auto. Vozidlo utrpělo rozsáhlé škody a na místo proto okamžitě zamířili lidé, kteří se snažili pomoci. Studentka si naštěstí odnesla jen modřinu na noze, řadě lidí však nechtěně způsobila pořádný šok.

“Pokud někoho zajímá, jaký jsem měla víkend, tak se mi v převleku za Carrie podařilo sešrotovat auto a všichni, kdo dorazili, aby mi pomohli, si mysleli, že jsem mrtvá. HAHAHAHA MOC MĚ TO MRZÍ,” napsala dívka na svůj Twitter po události a připojila několik fotografií.

“Propagovala jsem muzikál Carrie v místním strašidelném zámku. Na konci večera jsem byla příliš unavená, abych si smyla make-up, takže když jsem nabourala, lidé uviděli všechnu tu krev a začali panikařit,” popsala dívka, co se stalo.

“Když jsem čekala, než mě vyzvednou moji rodiče, dorazili na místo nehody další dva policisté. To už jsem byla venku z auta a povídala jsem si s ostatními lidmi. Jeden z policistů k nám přišel a prohlásil ‘Nechci rušit, ale nemyslíte si, že potřebuje lékařskou péči?’,” pokračovala ve vyprávění.

Příspěvek okamžitě pobavil řadu lidí a získal si více než 70 tisíc retweetů a 370 tisíc lajků. Kostým Carrie z kultovního hororu podle knihy Stephena Kinga se zjevně podařil naprosto dokonale.

Zábava - další články

Doporučujeme