Tchyně chtěla dát novomanželům emotivní dárek. Skončilo to katastrofou nevhodnou pro děti

14. září 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto

Vymyslet originální a zároveň hezký dárek pro novomanžele může být někdy docela oříšek. Nejmenovaná tchyně se s tím poprala po svém, když se rozhodla nechat pro dvojici vytvořit něco zcela unikátního. Její záměr ale bohužel nevyšel vůbec tak, jak původně zamýšlela.

Když se dvojice mladých lidí zasnoubila, rozhodla se maminka jednoho z nich vytvořit jim na tento okamžik věčnou vzpomínku. Podle fotografie, která žádost o ruku zachytila, tak nechala zhotovit unikátní medaili.

Umělec, který se zakázky ujal, ovšem zjevně neodvedl nejlepší práci a odflákl zejména ruku ženicha, kterou měl muž při pokleknutí opřenou o koleno. Výsledek jeho práce je s trochou nadsázky nevhodný pro děti.

Foto: Instagram

Fotografie se na konci srpna objevila na instagramové stránce Awkward family photos s popiskem: “Moje tchyně si myslela, že je dobrý nápad nechat tento krásný moment vymodelovat.” 

 

Výsledné dílko, které mělo působit hlavně dojemně, však nakonec způsobuje, že mnohým při pohledu na něj cukají koutky úst. Ačkoli za nám stál dobrý úmysl, dá se odhadovat, že tímto dárkem se novomanželé zřejmě příliš chlubit nebudou.

Zábava - další články

Doporučujeme