Týdenní horoskop: Lvi by neměli propadat chmurám, Váhy čeká krásné období plné štěstí

16. října 2023·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Je tu další týden, ve kterém nás navíc čeká podzimní rovnodennost. Dny se začnou zkracovat, soumrak bude přicházet stále dřív a dřív. Je dobré udržet si dobrou náladu, jak to jen půjde, abychom nepropadali podzimnímu splínu. Co si pro nás tentokrát hvězdy přichystaly?

BERAN

Nemusíte se stresovat a s úsměvem vykročte do nového týdne. V práci to nepůjde tak rychle, jak byste si představovali, ale stačí jen když zachováte klid a nebudete podléhat emocím a vašemu okolí. Polovina týdne už pojede ve svižném rytmu s plány na víkend a skvělou náladou.

BÝK

Máte horkou půdu pod nohama. Všechno, do čeho se pustíte zvládnete rychle a precizně. V práci můžete trochu riskovat, určitě se vám to vyplatí. Očekávejte spoustu energie v práci, doma, ve škole i v osobním životě.

BLÍŽENCI

Veselé chvilky na vás čekají v zaměstnání i v osobním životě. Máte před sebou dny, kdy se vám budou plnit vaše přání a sny, o které jste už dlouho usilovali. Nečekaně se potkáte i se známým z minulosti, který příjemně obohatí váš život o hezké vzpomínky.

RAK

Jestli je to jen trochu možné, zkuste se stáhnout ze všech míst, která vás stresují. Nenechte se ovlivnit napětím, které okolo vás je. Nic se neděje, ale i tak můžete mít pocit, že se vám nedaří. Závěr týdne se vám ale všechno vynahradí a nálada se vám zvedne o mnoho procent.

LEV

V práci to jde sice pomalu, ale jistě. Nepropadejte chmurám, že věci nejdou tak, jak jste si je představovali nebo plánovali. Energii načerpáte v přírodě a fyzická aktivita vám pomůže uklidnit rozbouřenou mysl. Závěr týdne vás nadchne a překvapí.

PANNA

Spokojenost a radost z dobře vykonané práce vás následující dny velmi ovlivní. Nic pro vás není problém a ve všem, do čeho se pustíte, se vám daří. Dopřejte si zasloužený odpočinek. Odměňte se třeba dobrým obědem, návštěvou nějaké kulturní akce nebo nákupem pěkného kousku.

VÁHY

Máte před sebou krásné dny, které budou hrát úplně ve váš prospěch. Možná se chystá nečekaný obrat ve vaší kariéře nebo vás překvapí vaši nejbližší. Všechno se pohne dopředu a úspěchy na sebe nenechají dlouho čekat. Užívejte si, radujte se, milujte se a buďte šťastní.

ŠTÍR

Dny probíhají v klidu, radosti a harmonii. Po období neúspěchu, které máte za sebou, teď přichází vlna štěstí a naplnění. Máte před sebou skvělé pracovní podmínky a můžete se také těšit na radosti v kruhu rodinném a přátelském.

STŘELEC

Konečně vyřešíte problém, který vás dlouhodobě trápil a bral vám spoustu energie. Všechno staré necháváte úspěšně za sebou a vaše rozhodnutí opustit všechno, co vás trápilo a nepřinášelo vám radost, ve vás vyvolává krásné a pozitivní emoce.

KOZOROH

Začátek pracovního týdne bude pomalejší. Moc se vám do ničeho nechce pouštět a celkově vám to v práci moc nejde. Z toho by váš šéf asi radost neměl. V druhé polovině týdne se to ale změní a vy chytnete druhý dech. Resty rychle doženete a ještě vám zůstane spousta času na zábavu a odpočinek.

VODNÁŘ

Tyhle dny jsou jen vaše a vašich přátel a rodiny. Života si užíváte plnými doušky. Zaměřte se ale i na své zdraví a odpočinek. Dařit se vám bude i v práci, ve vztazích či osobním životě. Užívejte si život a vychutnávejte si ho naplno.

RYBY

Těšte se na velmi milé, spokojené a láskyplné dny. V pracovní oblasti přichází změna, na kterou se připravujete velmi dlouho a dost se na ní těšíte. Váš pozitivní přístup k životu vám přinese zasloužené ovoce a odpočinek.

Zábava - další články

Doporučujeme