Podzimní horoskop: Panny se osudově zamilují, Lvi se mohou těšit na větší příjem peněz

20. září 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

V sobotu 23. září se dočkáme astronomického podzimu. Ten začíná vstupem Slunce do znamení Vah, kdy také nastává podzimní rovnodennost. Následující měsíce by se měly nést ve znamení návratů. Co vás na podzim čeká? Je tu velký podzimní horoskop.

BERAN

S úderem podzimní rovnodennosti vás čeká řešení partnerských záležitostí a svému partnerovi byste měli vynahradit všechno, co jste mu od začátku roku slíbili. Vezměte si volno a naplánujte podzimní dovolenou, vašemu vztahu to prospěje. Dařit se vám bude hlavně v polovině listopadu.

BÝK

Dlouhodobě se ve vašem znamením pohybují planety  – Jupiter a Uran. První vám přinese štěstí, druhá šokující zvraty. Výsledkem bude proměnlivé a nečekané štěstí. Okolo 9. října by mohl přetéct váš pohár trpělivosti a mohli byste jednat pod velkým tlakem emocí. V druhé polovině by se do vašeho partnerského vztahu mohla dostat nějaká nedorozumění. Všechno ale vyřešíte v listopadu a pak i v prosinci.

BLÍŽENCI

Od 23. září čekejte příval nové energie, komunikační schopnosti a kreativitu. Pustíte se do vyřizování všech pracovních úkolů a povinností. Nepodléhejte zbytečným emocím a myslete rozumně. V rozmachu vás přibrzdí listopad, kdy začnete řešit partnerské neshody, ale nemusíte se bát nějaké velké krize.

RAK

Na podzim se budete potýkat s domácími problémy. Krize se může prohloubit okolo úplňku 29. září, který pro vás bude hodně náročný. Pak se ale všechno začne zlepšovat a 9. říjen vám přinese dobrou zprávu. Dočkáte se pochopení od svých blízkých a uděláte si pořádek v citech. Na konci října se vám zlepší nálada v práci, vaše fyzická kondice i zdraví.

LEV

Na konci září vás pohltí nový koníček, kterému zcela podlehnete. Příjemnou zprávu přinese i váš bankovní účet. Nicméně všechno se trochu zhorší na konci října, kdy začnete řešit problémy doma. Úlevu přinese listopad. Život vás zase začne bavit; zamilujete se nebo podlehnete vábením někoho atraktivního. Dařit se bude i v práci.

PANNA

Jestliže chcete potkat lásku nebo oživit vaše city ke stávajícímu partnerovi, zakroužkujte si v diáři datum 9. října. To se na vás usměje milostné štěstí. Zlepšovat budete sebe i svoje okolí a na konci října vyrazíte někam na výlet a zlepší se i komunikace. Někteří mohou čekat osudovou lásku.

VÁHY

I vy se můžete těšit na šťastný podzim. Budete mít spoustu energie, fyzickou i psychickou kondici. Osvojíte si novou dovednost, ale 9. října si dávejte pozor na cestách a neriskujte. Vezměte rozum do hrsti a nejednejte pod vlivem emocí. Nezapomínejte ale na své nejbližší, přátele i rodinu.

ŠTÍR

Vaším nejlepším měsícem bude listopad, ale do té doby si nemusíte stěžovat na nic. Podzim vám přinese vyrovnanost, která vám ukáže cestu, kam jít. Pomůže vám i váš kamarád, který vám dodá jistotu. 29. září nastane zářijový úplněk, který by vám mohl přinést nové příležitosti. Čeká vás spoustu setkání a máte velkou šanci na to, že se na vás usměje štěstí.

STŘELEC

Možná se zamilujete do někoho v práci nebo rovnou do své práce. Konečně, chtělo by se říct. V práci se ale dočkáte kreativního myšlení, lehkosti a nových nápadů. Nemusíte se ničeho bát, ukažte druhým, jak vám to jde, protože to všichni ocení. Nejlépe vám to půjde na konci listopadu, kdy se dohromady potká láska, bystrý rozum, skvělý úsudek i fyzická zdatnost. Je možné, že dostanete zprávu, která se bude týkat vaší budoucnosti a práce.

KOZOROH

Na konci září začnete navštěvovat kurzy, které vám otevřou nové obzory. Pokud musíte řešit něco v práci, vyhněte se 9. říjnu, kdy byste řešili věci zbytečně pod tlakem. Počkejte pár dní, až budete situace klidnější a přehlednější. V polovině října se možná dočkáte osudové lásky, listopad přinese úlevu a všechno se rozeběhne tak jak má.

VODNÁŘ

S podzimem přichází klid a empatie, především ze strany partnera. Možná společně vyrazíte na dovolenou nebo na výlet. Na podzim se vám bude dařit úplně ve všem. Pozor si dejte jen v práci na konci září a konec října, kdy se to bude trochu komplikovat po pracovní stránce. Obrňte se trpělivostí, všechno správně vyřešíte.

RYBY

Na podzim vás mohou čekat události skoro až osudového charakteru. Nic nesmíte podcenit a věnujte pozornost i maličkostem. Dejte si pozor na své finance a své zdraví. Štěstí se k vám vrátí na konci října, kdy Slunce vstoupí do znamení Štíra a před vámi se otevře čas nadějí, splněných přání a nových poznání.

Životní styl - další články

Doporučujeme