V nové počítačové hře můžete řešit záhady jako parta koček

28. srpna 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Bored Panda

Pokud jste někdy toužili vědět, jaké by bylo vyšetřovat záhady jako parta zvídavých koček, nyní máte možnost to zjistit.  Eric Blumrich totiž v současnosti vyvíjí hru s právě takovou zápletkou. Pokud všechno půjde podle plánu, hráči si ji budou moci zahrát již v roce 2020.

Počítačová hra s názvem Peace Island nabízí hráčům otevřený svět a zajímavé příběhy. Adventura by měla být dostupná pro PC, Mac i Oculus VR systém.

Jedná se o směsici science fiction, alternativní historie a mysteriózna. Ze všeho nejzajímavější je však hlavní postava – tou je totiž skupina devíti koček, která na záhadném ostrově bydlí. Jednoho dne se kočky probudí a zjistí, že všichni jejich lidé beze stopy zmizeli.

Jedná se o nenásilný, interaktivní příběh, ve kterém hraje velkou roli atmosféra a objevování. Ten, kdo má rád různé souboje, by mohl být zklamaný. Každému milovníkovi koček a záhad ovšem hra jistě velmi snadno učaruje.

Hráči se navíc mohou těšit na několik různých dějových linek, podle toho, jaká rozhodnutí budou postupně činit. Tou nejdůležitější otázkou celého příběhu ale je, jestli vůbec lidé stojí za to, aby je kočky na ostrov vrátily.

Zájemci mohou vznik hry podpořit na stránce Patreon.

Na to, jak bude hra vypadat, můžete mrknout zde:

Zábava - další články

Doporučujeme