VIDEO: 5 songů bez kterých letos nebudou Velikonoce!

2. dubna 2015·Zábava·Ivana Zítová

Na Velikonoce bude víc sněhu než na Vánoce! A na to je třeba se připravit. Tady je pět songů, bez kterých letošní Velikonoce nebudou to pravé!

Frank Sinatra: Let it snow

Do sněhu zachumlaná klasika krále swingu. Sněhovou vločku cítíte v každé notě. Obzvlášť doporučujeme pustit po návratu z pomlázky, když odhodíte zasněžený kabát a beranici a zatopíte v krbu. 

 

Lady Gaga & Tony Bennett: Winter Wonderland 

Klasika číslo dvě, tentokrát v podání dědečka Bennetta a jeho praprapravnučky Lady Gaga. Velikonočně-jarní zážitek umocňuje fakt, že Lady Gaga je tu téměř nahá, na sobě má jen bílý kožíšek, možná přímo z velikonočního zajíčka, který letos umrznul v brázdě. Ideální přímo do uší při hledání velikonočních vajíček na zasněžené zahradě. 

 

Jarek Nohavica: Ladovská zima

Není v Česku aktuálnější písničky, než je tato! CD – ROMy opět zamrzlé a u Muzea 4 cm sněhu. A jestli najdete děcko, které ještě letos baví sáňkovat, dejte mu vajíčko s překvapením. Třeba v něm budou malé skládací lyže.

 

Petr Kotvald: Dál sníh padá

Tato písnička patří do seznamu kvůli dvěma věcem. Tou první je název. A druhou fakt, že Petr Kotvald v klipu vypadá jako Felix Holzman po liftingu obličeje. Když nic jiného, zahřejete se při sledování klipu smíchy. 

 

Hana Zagorová: Zima, zima, zima 

Seznam uzavírá další klasika. Doporučujeme naučit tuto píseň děti, které vyrážejí hodovat. Místo Hody hody zazní Zima, zima a sousedé se jistě nad ratolestmi slitují, dají jim najíst, napít a třeba je nechají i přespat, až se kvůli sibérii nedostanou s velikonoční hodovačkou domů. 

 

Zábava - další články

Doporučujeme