VIDEO: Burger King nově nabízí i jídlo pro psy! Novinku oznamuje dojemná reklama

30. listopadu 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reprofoto Youtube

Tak tohle je opravdu chytrý marketing! Vedení Burger Kingu moc dobře ví, jak těžké je někdy vychutnat si oblíbené jídlo, když na vás prosebně koukají nešťastné psí oči. Přišel proto s unikátní novinkou - k vybrané nabídce dostanete zdarma kostičku pro psa! 

Naprostou novinku ve svém sortimentu představila firma Burger King pomocí dojemné reklamy. Na ní nejprve vidíme několik zákazníků, kteří si právě domů přinesli různé kousky z nabídky tohoto řetězce rychlého občerstvení. Když ale pochutiny vytáhnou z tašky a hodlají se do nich zakousnout, najednou odněkud vystrčí hlavičky jejich psi.

Je to scéna, jakou zná nejeden zvířecí chovatel. Páníčkům pak vytoužený burger poněkud zhořkne na jazyku. Proti tomuto však nyní firma přišla s dokonalou obranou, jak vzápětí z videa zjistíme. Jeden z páníčků totiž z tašky vedle jídla pro sebe vytáhne i speciální kostičku, kterou svému chlupáčovi podá rovnou do tlamy.

Pes si pak spokojeně chroupe svoje, zatímco páníček se konečně dočká oblíbeného jídla. Grilovanou kostičku jménem Dogpper můžete obdržet zdarma k burgeru s názvem Whopper od 28. 11.

 

Zábava - další články

Doporučujeme