VIDEO: Pink nechala na koncertě zazpívat fanynku (12), její talent ji úplně dostal

1. května 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Teprve dvanáctiletá holčička dokázala zastínit světoznámou Pink. Když zpěvačka fanynce na koncertě podala mikrofon a dívka zazpívala, Pink nebyla schopná slov. Holčičce se tak splnil velký sen. Její dojemné vystoupení se velmi rychle rozšířilo do nejrůznějších médií po celém světě.

Dvanáctiletá Victoria Anthony je velkým fanouškem zpěvačky Pink. Její písně umí nazpaměť a jednu z nich předvedla dokonce i na školním vystoupení. Když se dozvěděla, že hudebnice zamíří do Vancouveru v Kanadě, kde Victoria žije, okamžitě věděla, že by si velmi přála zazpívat si s ní.

Neváhala proto a natočila odvážné video, ve kterém sděluje své oblíbenkyni, že si s ní touží zazpívat na pódiu. Kurážně přitom Pink ujišťuje, že je na to připravená a ptá se, jestli je připravená ona. Video následně umístila na svůj Twitter.

Velký den se přiblížil a Victoria nesměla na koncertě Pink chybět. Stála hned vepředu a měla to štěstí, že ji zpěvačka poznala. Všimla si totiž před tím zprávy o dívce v médiích. Pink k Victorii přistoupila a dovolila jí zazpívat do mikrofonu před davy v publiku. Když ovšem školačka otevřela ústa, ozvalo se něco, co zpěvačka zřejmě nečekala.

Ostřílená světoznámá hudebnice zůstala téměř neschopná slov. Byla viditelně dojatá a dívku dokonce objala. Před diváky zažertovala, že už se jí nechce dále zpívat. Video výkonu malé fanynky velmi rychle obletělo svět a dívka si získala značnou pozornost. Nezbývá než doufat, že na svou vášeň v dospělosti nezapomene a že o ní ještě uslyšíme.

Zábava - další články

Doporučujeme