VIDEO: Tak se tu mějte! Naštvaný cestující vylezl z letadla po křídle

3. ledna 2018·Zábava·Redakce

Muž byl zatčen poté, co šokoval spolucestující na palubě zpožděného letu z Anglie do Španělska. Otevřel totiž nouzový východ a společně s kufrem se vydal po křídle pryč z letadla.

Nedočkavý pasažér se s klidem vyprovodil z letadla během čekání na palubě po příletu z Anglie.  Muž je podle portálu The Guardian sedmapadesátiletý Polák. Ostatní cestující a zaměstnanci aerolinek ho přemlouvali, ať se do letadla znovu vrátí. Po neuposlechnutí byl zatčen policí.  

Muž byl údajně frustrován kvůli zpoždění letadla, které na londýnském letišti Stansted stálo hodinu poslední den v roce. Fernando Del Valle Villalobos, jeden z cestujících, uvedl: “Ten chlapík se prostě rozhodl, že už nebude čekat ani minutu. Otevřel nouzový východ a odešel se slovy: ‘Jdu po křídle’. Zdálo se to skoro nereálné.” 

Del Valle Villalobos dodal: “Seděl nějakou dobu na křídle, než se ho posádce podařilo dostat dovnitř.” 

Mluvčí aerolinek Ryanair řekl: “Toto porušení bezpečnostního protokolu se uskutečnilo ve městě Malaga 1. ledna. Policisté okamžitě cestujícího zatkli s tím, že porušil španělská bezpečnostní opatření, budou s ním nakládat španělské úřady.”

Zábava - další články

Doporučujeme