VIDEO: Zdechnutá mršina? Habera dívku v SuperStar nešetřil!

12. dubna 2018·Zábava·Karolína Stránská

Zatímco internetem stále ještě kolují zprávy o nelichotivém vyjádření Katky Knechtové, za které se již stihla divákům i soutěžícím omluvit, na řadě je další kontroverze. O tu se tentokrát postaral Pavol Habera.

Viktorie Černíková si vybrala píseň Child O’ Mine od legendárních Guns N’ Roses a svým výkonem porotce potěšila. Tedy, téměř všechny porotce.

Habera ji totiž poslal sednout si mezi ty, kteří čekají na finální rozhodnutí. Dodal, že její vystoupení bylo průměrné. Viktorie se však zastal Ben Cristovao. Použil sílu tří hlasů a dívku katapultoval dál. To však Pavol Habera jen těžko vydýchával, což se projevilo u dalšího soutěžícího.

„Nechápu, proč kolegové pustili tu před tebou. Ty jsi nadprůměr. Když už má někdo postoupit, tak jsi to ty, a ne zdechnutá mršina, která se nám tam před chvílí dostala,“ okomentoval vystoupení následujícího kandidáta. Jeho výrok samozřejmě nenechal uživatele sociálních sítích chladné a vzbudil silnou vlnu kritiku. Reakce se dost liší. Od nejjemnějšího “to přehnal” po “je to prase”, lidé na Facebooku si servítky rozhodně nebrali.

“Zkuste mi někdo vysvětlit, jak dokáže dospělý chlap, otec, mladé ztrémované dívce říci, že je zdechnutá mršina. Chce to od něho scénář, aby se občas choval jako primitiv, nebo si to žádá jeho ego a samolibost, protože si to může dovolit? Slušný a normální chlap si něco takového dovolit nemůže,” uvedl jeden z komentujících.

Zdroj: TV Nova

Zábava - další články

Doporučujeme